Чи варто купувати Samsung Galaxy S23 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2022 рік став роком еволюції лінійки смартфонів Galaxy від Samsung, коли бренд об’єднав пристрої S і Note в один смартфон, що отримав назву Galaxy S22 Ultra. Завдяки величезному AMOLED-дисплею, підтримці стилуса S-Pen, першокласним технічним характеристикам і якості збірки, смартфон справді заслужив свою назву Ultra.

Рік потому Samsung продовжує історію Galaxy S23 Ultra… Але поліпшення мінімальні порівняно з торішньою моделлю. Чи може S23 Ultra, як і раніше, конкурувати в категорії найкращих телефонів Google?

За свої гроші ви отримуєте новий ексклюзивний процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, 12 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ для зберігання даних. Також доступні конфігурації з 512 ГБ і 1 ТБ для зберігання даних.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайн Galaxy S23 Ultra фантастичний, але при цьому практично ідентичний своєму попереднику. Його корпус міцний і якісний, завдяки чому він має такий самий гарний вигляд, як і відчувається в руці, з гладкими алюмінієвими напрямними на краях пристрою і задньою панеллю з матового скла, що зменшує ймовірність вислизання телефону. У телефона чотири кольори: кремовий, чорний фантом, білий фантом, лавандовий і зелений.

Діагональ його екрана становить 6,8 дюйма, а загальна вага смартфона – 234 г, що робить його дуже схожим на iPhone 14 Pro Max. Порівняно з найближчим Android-конкурентом, Xperia 1 IV, він практично ідентичний за висотою, але співвідношення сторін 21:9 від Sony робить його більш зручним з цих двох пристроїв.

Що з Камерою Galaxy S23 Ultra?

Головна особливість, на яку Samsung ставить акцент в Ultra, – це вдосконалена система камер з основним датчиком на 200 Мп, порівняно з основною камерою на 108 Мп у S22 Ultra. Вона підтримується перископом 10 Мп, телеоб’єктивом 10 Мп і ультраширококутною камерою 12 Мп. На практиці камера на S23 Ultra поєднує в собі високу продуктивність та інтуїтивно зрозуміле програмне забезпечення, що означає, що навіть звичайнісінький фотограф зможе робити високоякісні яскраві знімки. Фотографії кращі, ніж на попередньому поколінні, але, звісно, не варто оновлювати камеру заради такого випадку.

Galaxy S23 фотографія з фронтальної камери

В іншому, в Galaxy S23 Ultra мало що змінилося. У нього дуже схожий екран із частотою 120 Гц і роздільною здатністю 1440p. Під ним розташований сканер відбитків пальців для біометричного розблокування та аутентифікації. Він швидший, ніж, наприклад, на Google Pixel 7. Також є 12-мегапіксельна фронтальна камера, яку можна використовувати для розпізнавання облич.

Ще одна особливість, у лінійці Galaxy Ultra, – це S-Pen, стилус, який раніше асоціювався з нині зниклою серією Galaxy Note від Samsung. Він з’являється і виходить з обідка з приємним клацанням і вібрацією і є корисним (хоча й дещо штучним) доповненням, що дає змогу робити нотатки на екрані та навіть дистанційно керувати деякими функціями телефону.

З огляду на те, що Samsung рулить у виробництві телевізорів, не дивно, що якість зображення на S23 Ultra дуже хороша. Однак прагнення до яскравих і чітких кольорів іноді призводить до трохи тепліших відтінків шкіри і червонуватого кольору обличчя. У деяких фільмах кольори виглядають трохи перевантаженими, але це дрібниці…

Що зі звуком у Galaxy S23 Ultra?

Звук S23 Ultra протилежний до того, що я спостерігаю в багатьох тестованих смартфонах, оскільки тут звук із динаміків вражає більше, ніж із навушників. Річ не в тому, що S23 Ultra справді краще звучить через динаміки, ніж через навушники, а в тому, що його характеристики динаміків кращі, ніж у більшості конкурентів, а характеристики навушників – навпаки.

Завдяки підтримці Dolby Atmos динаміки Samsung забезпечують напрочуд широке та добре структуроване звукове представлення. Можливо, цьому сприяє факт великого корпусу Samsung, який дає змогу домогтися більшого фізичного поділу і, отже, ширшого звукового обсягу. Динаміки iPhone можуть грати голосніше, ніж у Samsung, але динаміків S23 Ultra достатньо, повірте на слово!

Одна з областей, де Samsung перевершує інших, – це відтворення об’ємного звуку, оскільки потокова версія Atmos Supercut забезпечує вражаюче відтворення захоплюючого звуку.

Samsung Galaxy S23 Ultra – з минулорічної моделі мало що змінилося, крім камери та процесора.

Samsung Galaxy S23 Ultra, звісно, залишається дуже хорошим телефоном, що забезпечує надійне відео та аудіо – за ці гроші він має бути ідеальним! А він ідеальний! Маркет пропонує по акції зараз!

Технічні характеристики Samsung Galaxy S23 Ultra

  • РОЗМІР ЕКРАНА: 6,8 дюйма
  • ТИП ЕКРАНА: Динамічний AMOLED-дисплей 2X 120 Гц
  • ПРОЦЕСОР: Snapdragon 8 Gen 2
  • РОЗДІЛ ЕКРАНА: 1440×3088 px (550 ppi)
  • ОПЕРАТИВНА ПАМ’ЯТЬ: 12 ГБ
  • ПАЯМТЬ ДЛЯ ДАНИХ: 256 ГБ / 512 ГБ
  • КАМЕРИ:Основна камера 200 Мпікс / фронтальна камера 12 Мпік (Технологія Dual Pixel AF)
  • Вбудований стилус
  • Потужний акумулятор
  • Швидка зарядка
  • Швидке бездротове підключення
  • Розміри: 163,3 x 77,9 x 8,9 мм
  • Вага Телефона 228 г.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.