Nothing Phone (2): рендер “на повний зріст” і технічні характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Nothing готує до виходу смартфон Phone (2), який, судячи із заяви виробника, стане “ще більш преміальним” пристроєм порівняно зі своїм попередником. У мережі вже з’явилися детальні апаратні специфікації майбутньої новинки, а також деталізоване зображення, що розкриває особливості її дизайну.

Судячи з рендеру, Nothing Phone (2) буде оснащуватися прозорою задньою кришкою, під якою розташуються елементи декоративного підсвічування за аналогією з першою моделлю серії. Їхній “малюнок” залишиться тим самим, але праворуч угорі з’явиться новий червоний світлодіод.

Смартфону приписують 6,55-дюймовий AMOLED-дисплей (Full HD+, 120 Гц, вбудований сканер відбитків пальців), а також потрійну тильну камеру (головний сенсор на 50 Мп з OIS). До складу апаратної платформи увійдуть процесор Snapdragon 8+ Gen 1 у зв’язці з 8/12 ГБ ОЗП (LPDDR5) і 128/256 ГБ флеш-пам’яті (UFS 3.1).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У своїх звітах інсайдери також згадують акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою бездротової зарядки, стереодинаміки, NFC-модуль і Android 13 з оболонкою NothingOS 1.5. Дата анонса смартфона поки невідома, проте в мережі припускають, що вона випаде на літні місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.