Google Pixel 7a ще не вийшов, а його вже розібрали. Що ж у нього всередині

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Google вже показала, як вона вміє тизерити свої телефони до офіційного виходу. Раніше таке собі дозволяли тільки китайські виробники, але Google змогла їх переплюнути. Ми вже знаємо, що сміливо можемо чекати на нові Pixel 7а і Pixel Fold. Ми здогадувалися про це і раніше, а зараз нам просто підтвердили чутки. Але те, що у нас вже є відео повністю розібраного Pixel 7a, трохи дивує. Можливо, тут щось не чисто? Або так і має бути? З цим ми ще розберемося, а поки давайте подивимося, що ж там усередині у новинки, яка ще не вийшла.

Реклама

Що всередині нового Пікселя

Відео, про яке йдеться, з’явилося на YouTube-каналі PBKreviews. Через те, що його мало хто чекав, про нього почали говорити багато хто, і тому дивно, що воно набрало так мало переглядів.

Сам ролик ви можете подивитися повністю за цим посиланням або ткнувши кнопку відтворення в наведеній нижче вставці.

Руки в кадрі з усією серйозністю підходять до своєї справи і максимально ретельно проводять розбирання пристрою. Власне, як і в більшості подібних відеороликів про інші смартфони, які ми бачили раніше. Автор ролика ретельно видаляє частини пристрою і пояснює, що відбувається з кожним компонентом.

Чи складно ремонтувати телефони Pixel

Цікаво, що в ролику навіть поставили оцінку ремонтопридатності смартфона. Автор поставив йому не найвищу оцінку – 7,5 балів із 10 можливих.

У процесі розбирання можна помітити, що Google не стала змінювати свій підхід до створення смартфонів. Наприклад, як і інші пікселі, у нього, як і раніше, немає знімного порту для зарядки. Це ускладнює ремонт порту, якщо з ним щось трапиться. Але ж це одна з найпростіших речей у смартфоні. І саме вона дуже часто виходить з ладу через використання неякісних кабелів, випадково зачеплений дріт або надмірний ентузіазм користувача під час чищення цього роз’єму.

Якщо чесно, не багато виробників роблять цей порт легкознімним, але від цього починати хвалити такий підхід не хочеться.

Характеристики Pixel 7а

Відео також підтверджує деякі чутки, які ми вже чули. Наприклад, на акумуляторі чітко вказано, що його типова ємність становить 4385 мАг. Це трохи більше, ніж батарея Pixel 7, яка становить 4355 мАг. Утім, таку різницю ви навряд чи помітите.

При цьому розбирання не дало відповіді на питання, яка потужність зарядки буде у цього телефону. А це набагато важливіше, ніж збільшений на 50 мАг акумулятор. Такі дані ми отримаємо тільки на презентації або й зовсім, коли з’являться перші повноцінні огляди новинки. Зате зараз ми вже знаємо номер моделі новинки – GP5JE.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ