Samsung припиняє підтримку старих пристроїв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлення безпеки перестануть приходити на кілька смартфонів і планшетів, випущених до квітня 2019-го року. Утім, деякі з них до кінця року отримають ще один софтовий апгрейд.

Останнім часом Samsung прославилася як виробник Android-смартфонів з одним із найдовших термінів їхньої софтової підтримки, причому в найрізноманітніших цінових сегментах. Прямо зараз пристрої, які вони випускають, продовжують отримувати оновлення безпеки протягом 5 років.

Термін підтримки закінчився

Однак термін підтримки деяких не найдорожчих моделей обмежений 4 роками. Так, сьогодні він закінчується одразу у кількох смартфонів:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Galaxy A10;
  • Galaxy A20;
  • Galaxy A40.

Крім того, підтримки позбудуться і деякі планшети:

  • Galaxy Tab S5e;
  • Galaxy Tab A 10.1;
  • Galaxy Tab A зі стилусом S Pen.

Усі перераховані вище пристрої були випущені до квітня 2019 року. Galaxy A10 і A40 отримали свій останній патч безпеки в березні цього року, а Galaxy A20 отримає його в грудні.

Гаджети, втім, анітрохи не втратять у функціональності. Кожен з пристроїв працює на операційній системі Android 11, на якій йдуть практично всі доступні в магазині Google Play додатки.

Єдине, через що ви можете оновити ці пристрої, – це запас потужності та знос батареї. Втім, останню і замінити можна.

Та й 5G у нас поки недоступний, тож оновлювати їх на нові пристрої з підтримкою мереж нового покоління особливого сенсу не має.

Але якщо ви все-таки задумалися про те, щоб оновити свій Samsung Galaxy серії A, можна придивитися до новенького Galaxy A24 або моделей, представлених нижче:

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.