Топ-8 найцікавіших телефонів, які вийдуть у найближчий місяць

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Травень буде таким же завантаженим, як і квітень, якщо не більше, з точки зору запуску смартфонів. Поки що офіційно підтверджено лише 3 події. Але є кілька інших очікуваних конференцій, дати яких мають бути оголошені найближчими днями. Ми з нетерпінням чекаємо виходу нових продуктів від десятка брендів. Напевно, тільки Apple і Samsung будуть єдиними великими компаніями, які не планують нічого випускати. Але і це не точно. Нижче ми зібрали кілька найцікавіших телефонів, які варто чекати найближчим часом. Якщо ви плануєте оновити телефон, не поспішайте. Подивіться спочатку наш список.

Які телефони вийдуть найближчим часом

Наведені пристрої будуть належати до найрізноманітніших цінових діапазонів і розподілені за різними ціновими сегментами. Деякі з них готуються тільки для ринку Китаю, але навряд чи це зупинить їх надходження на наш ринок. Тому давайте розглянемо і їх.

Коштувати новинка буде недешево. Орієнтуватися треба на цінник у районі 500 доларів за пам’яті в 256 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme 11 – лінійка з трьох телефонів

Запуск серії Realme 11 у Китаї заплановано на 10 травня. З чуток, лінійка складається з трьох телефонів, таких як Realme 11, Realme 11 Pro і Realme 11 Pro Plus. Бренд уже тизерив Pro Plus версію. Вона матиме не тільки шкіряну задню панель, а й 200-мегапіксельну основну камеру з оптичною стабілізацією зображення. Дисплей буде вигнутим, а працюватиме новинка на нещодавно анонсованому чипсеті MediaTek Dimensity 7050.

Дати виходу на інші ринки поки немає, але якщо ви захочете його купити, навряд чи це буде проблемою.

Pixel Fold і Pixel 7a – складаний і недорогий Пікселі

Google I/O 2023 року стартує 10 травня. Очікується, що пошуковий гігант розповість про Pixel Fold і Pixel 7a під час відкриття традиційної конференції розробників.

Pixel Fold стане першим складним смартфоном компанії. Водонепроникна складна модель буде оснащена 7,6-дюймовим горизонтальним складним дисплеєм і 5,8-дюймовим зовнішнім екраном. Якщо вірити чуткам, коштуватиме він близько 1700 доларів. До речі, його вже показала навіть сама Google. Залишилося дочекатися повноцінного анонсу.

Pixel 7a, навпаки, стане найдоступнішим телефоном серії Pixel A сьомого покоління. Він пропонуватиме кілька оновлень порівняно з Pixel 6a, як-от дисплей із частотою 90 Гц, чип Tensor G2, 64 Мп основна камера з підтримкою OIS і багато іншого.

Sony Xperia 1 V – найкращий телефон Sony

Sony Xperia 1 V надійде в продаж 11 травня. На жаль, мало що відомо про цей майбутній флагманський телефон від японського технологічного гіганта. Поки у нас є тільки чутки, що він буде поставлятися з Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, OLED-дисплеєм 4K 120 Гц, потрійною камерою Мп (широка) + 12 Мп (перископ) + 48 Мп (надширока). Так само буде фірмова кнопка спуску затвора, роз’єм для навушників 3,5 мм і акумулятор ємністю 5000 мАг.

Швидше за все, будуть додаткові моделі в особі більш простих і недорогих Xperia 5 V і Xperia 10 V. Цей смартфон не найпопулярніший серед флагманів, але він один з найбільш “фанатських”, що володіють великою аудиторією любителів саме цього бренду. Більш віддані шанувальники, напевно, тільки в Apple.

HONOR 90 – телефон із камерою 200 Мп

Передбачається, що серію Honor 90 запустять у травні, однак її випуск може бути відкладено до червня. Ходять чутки, що наступник серії Honor 80 принесе поліпшення в частині камери і продуктивності.

Подейкують, що модель вищого рівня в лінійці постачається з такими характеристиками, як Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1, вигнутий дисплей з роздільною здатністю 1,5K з високочастотною ШІМ і 200-мегапіксельна камера Samsung ISOCELL S5KH3.

Більш-менш топова модель буде майже такою ж, як Honor 80 Pro, випущена наприкінці листопада 2022 року.

TECNO Camon 20 – недорогий телефон із хорошим екраном

Серія Tecno Camon 20 теж може вийти в травні. З чуток, до лінійки увійдуть такі пристрої, як Camon 20, Camon 20 Pro і Camon 20 Premier 5G. Як випливає з їхніх назв, перші два телефони будуть обмежені 4G, а останній підтримуватиме підключення 5G, хоча для України це не актуально.

Ці телефони отримають унікальний дизайн задньої панелі. Звичайна і Pro-версія працюватимуть на чипсетах MediaTek Helio G85, Helio G99, а версія Premier – на Dimensity 1200.

Infinix Note 30 – 4 нові телефони

Очікується, що серія Infinix Note 30 буде запущена в травні. У лінійці очікується чотири пристрої – Infinix Note 30 5G, Infinix Note 30 VIP, Inifnix Note 30 Pro і Infinix Note 30i.

Перші дві моделі працюватимуть на базі чипів MediaTek Dimensity 810 і ще не анонсованому Dimensity 8050 відповідно, тоді як інші два телефони отримають MediaTek Helio G99 і Helio G85 відповідно.

Варіант VIP постачатиметься з такими функціями, як основна камера на 108 Мп, 256 ГБ пам’яті, динаміки JBL, батарея ємністю 5000 мАг і швидка зарядка 68 Вт.

VIVO S17 – телефон зі швидкою зарядкою

Очікується, що серія Vivo S17 дебютує в Китаї в травні. До лінійки увійдуть три телефони, а саме: Vivo S17, Vivo S17 Pro і Vivo S17e. З чуток, варіант Pro буде оснащений чипсетом MediaTek Dimenisty 8200, як і Vivo S16 Pro. Але новіша модель буде оснащена 12-мегапіксельною камерою із зумом і портретним режимом.

Vivo S17 і Vivo S17e включатимуть чіпи Snapdragon 778G/782G і Dimensity 7200 відповідно. Усі три моделі підтримуватимуть швидку зарядку потужністю 80 Вт і будуть оснащені OLED-дисплеями з вбудованим в екран датчиком відбитків пальців.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.