Смартфон POCO F5: чипсет Snapdragon 7+ Gen2 та інші характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія POCO планує випустити серію смартфонів F5 на світових ринках. Напередодні випуску серії POCO F5, компанія опублікувала ключові специфікації смартфона, тим самим бажаючи підігріти інтерес потенційних покупців. У новій серії смартфонів представлені дві моделі, зокрема POCO F5 і POCO F5 Pro. POCO F5 буде базовою моделлю, реалізованою на процесорі Qualcomm Snapdragon 7+ Gen2.

Деякі експерти стверджують, що POCO F5 – це перейменована версія Redmi Note 12 Turbo, випущена в Китаї кілька тижнів тому. З огляду на той самий чипсет і приналежність до однієї головної компанії, досить імовірно, що висловлене припущення може виявитися правдою.

Давайте подивимося, що цього разу готовий нам запропонувати суббренд відомої компанії Xiaomi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Специфікації POCO F5

  • Дисплей: глобальний варіант POCO F5 може мати 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей FHD+ з частотою оновлення 120 Гц. Датчик відбитків пальців смартфона, буде вбудований під дисплей.
  • Камера: Модуль основної камери POCO F5 отримає три сенсори, де в якості первинного виступить 64 МП датчик, а доповнювати його будуть 8 МП ширококутний сенсор і датчик на 2 МП. В якості фронтальної виступить 16-мегапіксельна камера на лицьовій панелі пристрою.
  • Акумулятор: POCO F5 повинен бути оснащений акумулятором ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 67 Вт.
  • Програмне забезпечення: POCO F5 працюватиме під управлінням ОС Android 13 у користувацькому інтерфейсі MIUI 14.

Згідно зі звітом, опублікованим на сайті бенчмарка Geekbench, POCO F5 з технічним номером моделі 23049PCD8G, буде реалізовано на процесорі Snapdragon 7+ Gen 2 у поєднанні з оперативною пам’яттю об’ємом до 12 ГБ. За результатами тестування в Geekbench POCO F5 показав одноядерний результат 1629 балів і багатоядерний результат 4295 балів.

Очікується, що разом із POCO F5 з’явиться його варіант Pro. Як випливає з назви, POCO F5 Pro буде потужнішим за базову модель. Відмінності можуть полягати в процесорі, яким, за попередніми звітами є Qualcomm Snapdragon 8 Gen1. Також очікується, що в POCO F5 Pro буде використовуватися акумулятор ємністю 5500 мАг, але з тією ж підтримкою швидкої зарядки 67 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.