Samsung Galaxy S23 FE стане чудовою альтернативою Galaxy S23, але за доступним прайсом

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Новинка отримає камеру на 50 Мп з оптичною стабілізацією. Всіх вітаю друзі, ви на каналі FenShop – Корисні і Не дуже. Компанія Samsung повинна випустити новий смартфон популярної серії FE – Galaxy S23 FE ближче до осені. Він стане більш доступним аналогом флагмана Samsung Galaxy S23. Очікується, що Galaxy S23 FE буде таким же гарним з точки зору фото-відео можливостей і впритул наблизиться до свого старшого брата. Лайк, підписка на канал за старання і приступимо.

Реклама

Посилаючись на інсайдерські джерела, голландський портал Galaxy Club підтвердив, що Galaxy S23 FE буде оснащений 50-мегапіксельною камерою, що є значним поліпшенням порівняно з 12-мегапіксельною камерою Galaxy S21 FE. Новинка повинна отримати точно такий самий головний сенсор. Характеристики інших камер поки що не відомі.

Очікується, що Galaxy S23 FE буде представлений через кілька місяців після Galaxy Z Fold 5 і Galaxy Z Flip 5. Це означає, що він з’явиться в третьому або четвертому кварталі цього року.

Смартфон буде оснащений процесором Exynos 2200, 6 ГБ або 8 ГБ оперативної, до 256 ГБ фізичної пам’яті та акумулятором ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 25 Вт.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ