Ulefone Armor 16 Pro – бюджетний смартфон із топовою кількістю пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третій ешелон продовжує “віджигати” і дивувати. Фірма Ulefone представила бюджетний смартфон Note 16 Pro, головною фішкою якого є величезна за свою ціну кількість пам’яті – 8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої з можливістю розширення на 256 ГБ.

Те, що пам’яті багато – це добре, ось тільки її типи чомусь не вказані. У минулій статті, присвяченій нюансам оперативної пам’яті, я якраз писав про погану звичку третього ешелону ставити стародавню оперативку LPDDR3 – невже і тут її встановлено? Додатково обіцяють 8 ГБ завдяки файлу підкачки – разом отримуємо нібито 16 ГБ ОЗП.

Процесор скромний, але в цьому класі прийнятний – Unisoc T606. Отримуємо трохи більше 200 тисяч балів AnTuTu, нормальну швидкість роботи в додатках і низькі-середні налаштування графіки в 3D-іграх. Екран теж відповідний: 6.52 дюйма, IPS, роздільна здатність 1600×720 пікселів і частота оновлення 60 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ззаду можна побачити дві камери: звичайну на 50 МП і символічну для макро на 2. Фронталка має роздільну здатність 8 МП. Батарея на 4400 мАг не підтримує швидку зарядку – у всякому разі, про неї компанія нічого не написала. Є дводіапазонний Wi-Fi, 3.5-мм джек, сканер відбитків пальців і свіжий Android 13. Заявлено захист від бризок і “подарунок” у вигляді силіконового чохла.

Ціна симпатична – всього 102 долари на старті продажів з 10 травня. А ви б взяли такий бюджетник своїй дитині?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.