Nothing розкрила терміни анонсу нового прозорого смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Nothing підтвердила випуск нового флагманського смартфона до кінця 2023 року. Ба більше, вона уточнила, що станеться це в період з 21 червня по 23 вересня.

З огляду на те, що Android 14 навряд чи досягне стабільного статусу до серпня, малоймовірно, що новинка Nothing працюватиме під управлінням новітнього Android “з коробки”.

При цьому компанія натякнула, що Phone (2) буде побудований на базі новітнього чипсета серії Snapdragon 8, а не на Snapdragon 7 Plus Gen 2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазначимо, що хоч інформація про чипсет була нібито секретною, ще в березні глава Qualcomm Крістіано Амон стверджував, що смартфон буде заснований на SoC Snapdragon 8+ Gen 1.

На жаль, інших подробиць про характеристики пристрою в Мережі все ще немає. Є лише натяк на наявність фірмового підсвічування у корпусу майбутнього гаджета.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.