Вийшов джейлбрейк для iPhone Xs, XR, 11, 12 і 13

Час читання: < 1 хв.

У мережі з’явилася інформація про новий інструмент для джейлбрейка iOS 15. Про нього пише iDownloadBlog.

Реклама

Йдеться про утиліту Dopamine від розробника Ларса Фредера. ВІН був анонсований досить давно і тепер нарешті вийшов офіційно. Це так званий “безрутовий” джейлбрейк: він має повноцінний користувацький інтерфейс, підтримує впровадження нових налаштувань і не має “болячки” з Wi-Fi, що наявна в інструменті Fugu15 (саме на ньому переважно заснований Dopamine).

Новий джейлбрейк підтримується на пристроях Apple з чипами arm64e. Це лінійка процесорів Apple A12 і новіших, а отже, його можна використовувати на iPhone Xs, iPhone 11, iPhone 13 і так далі. Ще одна умова: встановлена iOS 15.0 – 15.4.1. Найсвіжіша iOS 15.7.4 не підтримується.

Зараз читають  Функції iOS 18 стануть доступні для старих моделей iPhone

Dopamine встановлюється на смартфон за допомогою утиліти постійного підпису TrollStore, тобто воно залишається працездатним на невизначений термін і не потребуватиме перевстановлення кожні 7 днів. Завантажити Dopamine можна за цим посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.