Вийшов джейлбрейк для iPhone Xs, XR, 11, 12 і 13

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У мережі з’явилася інформація про новий інструмент для джейлбрейка iOS 15. Про нього пише iDownloadBlog.

Реклама

Йдеться про утиліту Dopamine від розробника Ларса Фредера. ВІН був анонсований досить давно і тепер нарешті вийшов офіційно. Це так званий “безрутовий” джейлбрейк: він має повноцінний користувацький інтерфейс, підтримує впровадження нових налаштувань і не має “болячки” з Wi-Fi, що наявна в інструменті Fugu15 (саме на ньому переважно заснований Dopamine).

Новий джейлбрейк підтримується на пристроях Apple з чипами arm64e. Це лінійка процесорів Apple A12 і новіших, а отже, його можна використовувати на iPhone Xs, iPhone 11, iPhone 13 і так далі. Ще одна умова: встановлена iOS 15.0 – 15.4.1. Найсвіжіша iOS 15.7.4 не підтримується.

Dopamine встановлюється на смартфон за допомогою утиліти постійного підпису TrollStore, тобто воно залишається працездатним на невизначений термін і не потребуватиме перевстановлення кожні 7 днів. Завантажити Dopamine можна за цим посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: