Стали відомі характеристики флагманського смартфону LG G7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У розпорядженні мережевих джерел з’явилася нова порція неофіційної інформації про характеристики флагманського смартфона LG G7, анонс якого очікується в кінці поточного місяця.

Повідомляється, що апарат буде наділений екраном M + LCD з технологією RGBW. Завдяки білому субпікселю на додаток до традиційних зеленого, червоного та синього буде досягатися покращена якість зображення, а споживання енергії скоротиться на 35% в порівнянні з традиційними LCD-панелями.

Дисплей отримає виріз у верхній частині під селфі-камеру і датчики. Розмір складе приблизно 6 дюймів по діагоналі, співвідношення сторін – 19: 9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У тильній частині корпусу розташується здвоєна камера на основі 16-мегапіксельних сенсорів з максимальною діафрагмою f / 1,5. Роздільна здатність фронтальної камери поки не уточнюється.

З чуток, основою смартфона послужить процесор Snapdragon 845. Апарат буде пропонуватися у версіях з 4/6 Гбайт оперативної пам’яті і флеш-модулем місткістю 64/128 Гбайт. Живлення забезпечить акумуляторна батарея ємністю 3000 мА · год. Називаються габарити пристрою – 153,2 × 71,9 × 8,2 мм.

У продаж новинка нібито надійде в середині травня. Ціна перевищить 800 доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.