Смартфони

Вже влітку Samsung випустить нові Galaxy Z Fold 5 і Galaxy Z Flip 5

Share

Samsung хоче боротися з поточними низькими показниками продажів, можливо, з випуском двох нових топових смартфонів. Передбачається, що це будуть Galaxy Z Fold5 і Galaxy Z Flip5.

Корейський новинний портал TheElec (через Sammobile) підігріває чутки про випуск нових складних телефонів Samsung Galaxy Z Fold5 і Galaxy Z Flip5. Раніше різні джерела повідомляли, що корейці можуть представити два топових смартфони раніше, ніж очікувалося. В останні роки Samsung завжди представляла нові відгалуження двох своїх лінійок у серпні. Однак на 2023 рік TheElec представляє липень. Строго кажучи, Galaxy Z Fold5 і Galaxy Z Flip5 мають з’явитися на ринку на два-три тижні раніше, ніж попередні моделі минулого року.

Чи хоче Samsung зафіксувати падіння продажів?

Наслідки коронавірусної кризи все ще відчуваються в електронній промисловості. У першому кварталі 2023 року прибуток Samsung впав на 95 відсотків, оскільки підрозділ напівпровідників компанії вперше за чотирнадцять років опинився в мінусі. Щоб протистояти цьому і якомога швидше отримати позитивні враження, Galaxy Z Flip5 і Galaxy Z Fold5 повинні бути представлені раніше запланованого терміну і надійти в продаж. Якщо все піде за планом, то наприкінці третього кварталу цифри знову виглядатимуть більш райдужними.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для цього компанія також вже замовила компоненти для двох смартфонів на кілька тижнів раніше, ніж очікувалося. Серед них, наприклад, новий шарнір у формі краплі води, який, як кажуть, покращує механізм складання телефонів Samsung. Нова форма покликана гарантувати, що при складанні між двома половинками смартфонів не буде зазору. Новий шарнір також має бути міцнішим і допомагати зробити складку менш помітною на екрані.

Найближчим часом не передбачається жодних поліпшень дисплея
Повідомляється, що серед компонентів, які Samsung замовила для своїх складних смартфонів, є також OLED-екрани M12. Це та сама технологія відображення, що і в Galaxy Z Flip4 та Galaxy Z Fold4. Отже, на даний момент, на жаль, ми маємо припустити, що нові моделі навряд чи якісно відрізнятимуться від своїх попередників у цьому відношенні.

Однак, як ми з’ясували в нашому огляді Galaxy Z Fold4, контрастність, яскравість і різкість екранів перебувають на вищому рівні. Можливо, Samsung заощадила на цьому і без того високоякісному компоненті, щоб акуратно підправити його в іншому місці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Шахраї вимагають гроші за листування до WhatsApp – що робити

    Останнім часом шахраї все частіше використовують месенджери для розлучення громадян на гроші. Не є винятком…

    20.05.2024

    Вже завтра відбудеться презентація Microsoft Build 2024: де дивитись пряму трансляцію

    Компанія Microsoft готується до своєї найбільшої щорічної конференції Microsoft Build 2024. Захід пройде в офлайн-форматі…

    20.05.2024

    iOS 18 буде використовувати штучний інтелект у сповіщеннях, календарі та фоторедакторі

    Інсайдер і журналіст Марк Гурман з Bloomberg розкрив деякі подробиці про можливості штучного інтелекту в…

    20.05.2024

    Xiaomi запустила в глобальний продаж планшети Redmi Pad Pro з 12,1-дюймовим екраном

    Xiaomi розпочала продаж глобальних версій планшета Redmi Pad Pro, які близько місяця тому дебютували на…

    20.05.2024

    Найтонший iPhone представлять у 2025 році

    Apple, швидше за все, представить своє 16 покоління iPhone у вересні, але вже є припущення…

    20.05.2024

    Apple та OpenAI всіх здивують на WWDC 10 червня

    Apple планує насамперед використовувати підхід із використанням штучного інтелекту, вбудованого безпосередньо у пристрої iPhone. Проте…

    20.05.2024