Смартфони

Топ-4 поради щодо вибору смартфона. Що потрібно врахувати

Share

Вибрати смартфон буває складно: варіантів у магазинах багато, у кожного свої фішки, і на що саме звертати увагу – незрозуміло. Щоб розібратися з цим було легше, продовжуйте читати: Ми склали добірку з порад, які приведуть вас до потрібного смартфону.

Порада №1: зверніть увагу на незвичайні фішки камери

Навіть якщо ви мало фотографуєте/знімаєте відео і не прагнете до того, щоб ваші профілі в соцмережах були схожі на акаунти блогерів-мільйонників, ви ніколи не знаєте, що побачите навколо. Раптом ви опинитеся в такому місці, де захочеться сфотографувати кожен куточок? А заразом і наробити багато фото себе та близьких. Буде здóрово, якщо на ваш смартфон такі знімки вийдуть чіткими і насиченими.

Порада №2: перевірте, що смартфон працює досить швидко

Переконайтеся, що модель, яку ви розглядаєте, зможе без збоїв робити все, що вам потрібно. Особливо якщо ви купуєте смартфон не тільки для того, щоб спілкуватися в месенджерах і слухати музику, а й для роботи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

vivo V27 з таким навантаженням впорається. Ця модель працює швидко і плавно, причому з кількох причин. Одна з них – процесор Dimensity 7200 від Mediatek: він дає змогу грати у важкі ігри та швидко запускати будь-які інші програми.

А ще у vivo V27 є функція розширення пам’яті. Якщо смартфону не вистачатиме оперативної пам’яті, він візьме додаткові 8 ГБ із вбудованої. Завдяки цьому ви легко перемикаєтеся між додатками: поробили щось у документах по роботі → йдете подивитися відео, щоб розвантажити голову. В обох програмах все працює швидко і не гальмує.

Порада №3: подивіться, чи влаштовує вас дисплей смартфона

Дисплей – це частина смартфона, з якою ми взаємодіємо щоразу, коли беремо гаджет у руки. Тому приємно бачити на ньому насичені кольори і плавні рухи – причому як в іграх, так і в повсякденних програмах на кшталт заміток.

Порада №4: переконайтеся, що смартфон не розіб’ється при першому падінні

Уявіть: ви купили смартфон півтора місяці тому, випадково впустили його з рук через те, що вас штовхнули на вулиці, і по задній поверхні гаджета розповзлася павутина з тріщин. Навіть читати про таке боляче, правда? Щоб не відчувати це в житті, перед покупкою дізнайтеся, наскільки смартфон міцний.

vivo V27, наприклад, перевірили на багатьох випробуваннях: смартфон 42 000 разів упустили, 1 000 разів імітували ситуацію присідання на смартфон, 150 000 разів увімкнули і вимкнули, а ще 10 000 разів підключили до нього USB-кабель. Після всього цього V27 працював так само, як і до. Ви не обираєте між красою і надійністю – ви отримуєте і те й інше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Xiaomi 15 потрапить на глобальний ринок, але є нюанс

    Хоча до запуску серії Xiaomi 15 залишилося ще півроку, інформація про ці пристрої вже з'явилася…

    19.05.2024

    Експерти назвали речі, які не можна тримати поряд зі смартфоном

    Є кілька речей, які в жодному разі не можна тримати поряд із мобільником. І все…

    19.05.2024

    Новий iPhone 16 отримає ​​два нових кольори

    Аналітик Apple Мінг-Чі Куо сьогодні розповів про свої очікування щодо колірних рішень лінійки iPhone 16.…

    19.05.2024

    Чому варто купити iPhone 13 у 2024 році

    У світі технологій щороку приносить нові пристрої та інновації, проте не всі користувачі прагнуть придбати…

    19.05.2024

    Новий iPhone SE представлять у 2025 році

    Журналіст The Information Уейн Ма розкрив терміни випуску нового бюджетного iPhone. За словами інсайдера, Apple…

    19.05.2024

    Небезпечний вірус заражає Windows XP і Windows 2000 відразу після увімкнення

    Недавній експеримент продемонстрував, наскільки вразлива стара класична операційна система Windows при підключенні до Інтернету. Буквально…

    19.05.2024