iOS-версія WhatsApp отримає ексклюзивну функцію

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Бета-тестери WhatsApp для платформи iOS почали отримувати нову попередню збірку додатка. Від версії для Android вона відрізняється корисною функцією, яка вже є в Telegram і месенджері VK – нововведення дає змогу вирішити проблему голосових повідомлень, які дратують.

Реклама

На опублікованих тестувальниками скріншотах показано версію WhatsApp 2.23.9.70 для iPhone з функцією автоматичного перекладу голосових повідомлень у текст. У контекстному меню користувач може вибрати мову розшифровки. Джерело зазначає, що процес відбувається локально, без надсилання інформації на сервер текстового рушія. Для цього додаток використовує нову можливість iOS 16, яка дає змогу працювати із завантаженими в систему універсальними мовними пакетами.

Також повідомляється, що процес перекладу не порушує наскрізне шифрування. До того ж текст, витягнутий з аудіозапису, буде індексуватися, як звичайне повідомлення – його можна буде знайти через стандартний пошук по чату. Зараз така функція доступна тільки в бета-версії месенджера для iOS. За попередньою інформацією, нововведення стане доступним власникам iPhone протягом кількох тижнів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ