У Samsung закінчилися ідеї. Так виглядає прийдешній Samsung Galaxy Fold 5

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У мережі з’явилися перші неофіційні рендери, які демонструють зовнішній вигляд майбутнього складного смартфона Samsung Galaxy Z Fold5.

Реклама

Ті, хто очікував революційних змін у зовнішності “фолда” цього року, будуть розчаровані. За даними OnLeaks, новий Galaxy Z Fold5 буде дуже схожий на свого попередника. Його розміри, зовнішній вигляд і пропорції екрана істотно не зміняться. Зміни будуть швидше косметичними.

Трохи перероблять дизайн основної камери (спалах тепер розташований не в острівці камери, а поруч із ним), а також конструкцію шарніра. При цьому Fold5 стане тоншим, що особливо помітно після складання корпусу. Габарити Galaxy Z Fold5 у розкладеному вигляді становлять 154.9 х 129.9 х 6.3 мм, а в складеному – 154.9 х 67.1 х 13.5 мм (товщина в поточному поколінні – 15.8 мм).

Розміри екрана залишаться колишніми: 6.2 дюйма зовні і 7.6 дюйма всередині. За рахунок нового шарніра складка на внутрішньому екрані буде менш помітна.

Характеристики смартфона нас навряд чи здивують: у Galaxy Z Fold5 використовуватиметься процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, який уже дебютував у серії S23. Швидкість зарядки залишиться без змін (25 Вт), але є ймовірність, що акумулятори в складних пристроях Samsung буде простіше замінити. Також відомо, що цього року Fold5 отримає нові кольори корпусу.

Samsung, найімовірніше, представить Galaxy Z Fold 5 на спеціальному заході в серпні. Разом з ним дебютує розкладачка Flip5, розумний годинник Galaxy Watch 6 і Galaxy Watch 6 Classic.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ