Nokia 2010 повертається – оновлена ​​модель незабаром надійде у продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Колись давно, більше п’ятнадцяти років тому, телефони Nokia користувалися серед покупців величезною популярністю. Продукцію цього виробника цінували по всій земній кулі, однак через неправильні рішення керівництва від колись великого бренду залишилося тільки одна назва, яка фінська корпорація HMD Global викупила у Microsoft кілька років тому. Тепер цей виробник намагається повернути бренду втрачену славу, і незабаром з цим йому допоможе новий кнопковий телефон Nokia 2010 року.

У травні минулого року на полиці магазинів надійшов кнопковий телефон Nokia 3310, який став новою версією моделі, випущеної сімнадцять років тому – в 2000-му році. В ході виставки MWC 2018 фінська HMD Global анонсувала ще один смартфон, який став відродженням легендарної моделі – Nokia 8110. Новинка отримала приставку 4G Reloaded, а її продажі повинні початися через кілька тижнів.

Оскільки колись вкрай популярні телефони під легендарним фінським брендом користуються великою популярністю серед покупців і зараз, незабаром на полиці магазинів надійде Nokia 2010 про це пише видання Android Authority. За його даними, керівництво HMD Global прийняло рішення відродити телефон, випущений в 1994 році, то тобто цілих двадцять чотири роки тому. Це здається фантастикою, але це насправді так.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купити Nokia 2010, який буде продаватися в магазинах під назвою Nokia A10, покупці зможуть в чорному, червоному і жовтому кольорах. Ціна майбутньої новинки не розкривається, проте вона не повинна перевищити $ 100. Телефон буде працювати на базі операційної системи, під управлінням якої зараз функціонують Nokia 3310 (2017) і Nokia 8110 4G Reloaded. Покупці новинки зможуть використовувати WhatsApp для відправки повідомлень і здійснення голосових дзвінків.

Офіційний анонс Nokia 2010 за даними джерела, відбудеться в найближчі два місяці, а на полиці магазинів телефон повинен надійти приблизно в червні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.