2K роздільна здатність і покращений шарнір: який вигляд має внутрішній дисплей складного Google Pixel Fold

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google має представити свій перший складаний пристрій Pixel Fold 10 травня на Google I/O, і напередодні презентації в мережі з’явилися нові зображення пристрою. Що ж все-таки приховує внутрішній дисплей смартфона?

Останній витік надійшов від Евана Бласса (@evleaks), який поділився рендером розкритого пристрою, де видно внутрішній дисплей Pixel Fold.

Зображення демонструє широкий внутрішній дисплей з більш товстим верхнім і нижнім обідком порівняно з більшістю сучасних флагманів. Бічні обідки також здаються трохи більшими, ніж у Samsung серії Galaxy Z Fold.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У верхній частині обідка розташована селфі-камера. Ширше співвідношення сторін внутрішнього дисплея надає йому схожості з планшетом: на зображенні показано шість іконок уздовж нижнього дока і три віджети на екрані одночасно. Очікується, що розмір внутрішнього дисплея Pixel Fold складе 7,6 дюйма з роздільною здатністю 2208×1840. Шарнір пристрою, якщо вірити чуткам, буде найміцнішим серед складних телефонів.

Очікується, що Pixel Fold надійде в продаж у червні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.