Honor хоче створити ОС, яка буде кращою, ніж iOS від Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року Honor, колишній суббренд китайського техногіганта Huawei, а нині повністю самостійна компанія, інвестувала 10% свого доходу в дослідження і розробки. Причому, Honor робить ставку не тільки на розробку мобільних пристроїв, а й на розробку власного апаратного забезпечення. Про це під час заходу Honor у науково-дослідному центрі в Шеньчжені розповів генеральний директор китайської компанії Чжао Мін.

За словами Чжао Міна, смартфони Apple мають слабке апаратне забезпечення, застарілий дизайн і обмежений час автономної роботи порівняно з багатьма Android-смартфонами, зокрема й моделями із серії Honor Magic 5. Однак iPhone стабільно користуються попитом у користувачів багато в чому завдяки iOS і фірмовій екосистемі Apple.

Глава Honor визнав, що iOS – плавна, надійна і потужна операційна система. Саме тому китайська компанія інвестує в подальшу розробку MagicOS, щоб скласти гідну конкуренцію Apple з її iOS. Також Honor зосередиться на створенні багатої якісної екосистеми, кидаючи виклик не тільки Apple, а й своєму колишньому партнеру в особі Huawei, який розвиває власну платформу HarmonyOS на противагу Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.