Смартфони

POCO F5 Pro розпакували до анонсу – відео

Share
Час читання: < 1 хв.

Прем’єра POCO F5 Pro намічена на 9 травня, проте в мережі вже з’явилося відео з розпакуванням смартфона. Крім демонстрації дизайну, блогер, який опублікував ролик, назвав і всі ключові характеристики майбутньої новинки.

Інформацією про смартфон поділився інсайдер Судханшу Амбхоре. У комплект з POCO F5 Pro входять прозорий силіконовий чохол, зарядний пристрій потужністю 67 Вт, USB-кабель і керівництво користувача.

Представлений у ролику смартфон виконаний у чорному кольорі корпусу. На його передній панелі розмістився плоский дисплей із круглим отвором у верхній частині для датчика камери. Ззаду розмістився прямокутний блок основної камери з трьома датчиками і подвійним спалахом, а нижче нанесений фірмовий логотип бренду. Кнопка регулювання гучності і клавіша живлення знаходяться на правій грані.

Відомо, що POCO F5 Pro отримав 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2K, частотою оновлення 120 Гц і підекранним сканером відбитка пальця. Основою майбутньої новинки став чип Snapdragon 8+ Gen1, а за її автономність відповідає акумулятор на 5160 мАг. За можливості зйомки відповідають тильний модуль із сенсорами на 64, 8 і 2 Мп, а також 16-мегапіксельна фронталка.

Крім того інформатор опублікував “живі” знімки базової версії смартфона, яка отримала інший дизайн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Canalys опублікував новий рейтинг продажу повністю бездротових навушників

    У першому кварталі 2024 року компанія Canalys опублікувала список найбільших поставок бездротових навушників в материковому…

    26.06.2024

    Motorola та Google об’єдналися для впровадження функцій штучного інтелекту у смартфони Razr

    Motorola, яка є частиною китайської компанії Lenovo Group Ltd., та Google Cloud оголосили про укладання…

    26.06.2024

    Оновлення прошивки для AirPods та Beats усувають критичну проблему безпеки

    Оновлення прошивки для навушників AirPods і Beats вирішує важливу проблему безпеки, яка може дозволити шахраям,…

    26.06.2024

    Google вирішила прибрати нескінченну прокручування результатів пошуку

    Google прийняла рішення припинити використання функції безкінечної прокрутки у своїх пошукових результатах. Ця функція, схожа…

    26.06.2024

    Samsung оголосила дату презентації нових складних смартфонів

    Компанія офіційно анонсувала свій майбутній Galaxy Unpacked за допомогою відеотизера, в якому також відкрила можливість…

    26.06.2024

    Новий флагманський Sony Xperia: що очікує користувачів

    Нещодавно в мережі з'явилися витоки нової моделі Xperia, яка призначена виключно для японського ринку. Це…

    26.06.2024