ТОП-5 найкращих захищених смартфонів у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У цьому рейтингу я зібрав найкращі захищені смартфони у 2023 році, які не бояться падінь, ударів і навіть занурень у воду більш ніж на один метр. Дуже часто бувають випадки, коли впустив телефон і тут же пішла тріщина на весь екран. І, напевно, нікому і ніколи не радувала ця подія. І у відповідь даним випадкам випустили вже безліч моделей різних захищених смартфонів, які не поступаються за характеристиками різним флагманам, але з якими можна не думати про різні подряпини і відколи.

Коли починає йти мова про захищені телефони, відразу згадується та сама Nokia 3310. Звичайно, таким же результатом ці смартфони похвалитися не можуть, але як би це не було, з кожним разом захист стає все кращим і кращим. Тому пропоную вам ознайомитися з Топ 5 найкращих протиударних телефонів із захистом від пилу і води, які можна брати хоч на риболовлю, хоч на полювання і не переживати, що з ним може щось трапитися.

На що звернути увагу під час вибору захищеного смартфона?

  • Міцність – головний фактор, хто розглядає цей пристрій до покупки. Тому треба придивитися до сертифікатів, які представлені в характеристиках, такі як IP68, IP69 і IP69K. Дані сертифікати свідчать про максимальний рівень захисту смартфони. Але також ще є так званий “Військовий стандарт”, за якого смартфони проходять максимальну перевірку на міцність, і вибираючи телефон з таким сертифікатом, ви теж можете його використовувати за будь-яких умов.
  • Акумулятор теж не остання річ, на яку треба звернути увагу. На даний момент багато виробників захищених смартфоном пропонують акумулятор з ємністю від 7000 мАг і вище. Тому можна не переживати, що телефон розрядиться десь у лісі.
  • Продуктивність телефону важлива насамперед для зручності користування. Тому треба розглядати моделі з потужним процесором, щоб за жодних обставин у вашого смартфона не виникало жодних проблем.
  • Об’єм пам’яті, як внутрішньої, так і оперативної теж не малий фактор, який впливає безпосередньо на продуктивність вашого смартфона. Щодо ОЗП, для захищеного смартфона треба обирати бажано від 6 гігабайт мінімум, а щодо внутрішньої, то тут все варіюється від 32 гігабайт, але також не забувається про існування SD-карт, тільки треба не забути перевірити, чи є на телефоні додатковий роз’єм під неї.
  • Камера. Ну і щоб зафіксувати всі ті місця, в яких ви побували, потрібна хороша камера у вашому захищеному смартфоні. Багато моделей можуть похвалитися кількома камерами, призначені для різних типів зйомки. Тож якщо не забули про це, то незабаром ви можете похвалитися своїм родичам і друзям, у яких класних місцях ви побували.

ТОП 5 – Ulefone Armor 17 Pro

Відкриває мій рейтинг захищених смартфонів Ulefone Armor 17 Pro. Смартфон не такий популярний, як моделі надані далі, але він спокійно може похвалитися багатьма характеристиками, починаючи рівнем захисту, закінчуючи хорошою камерою. Найголовніше, що телефон має всі види сертифікатів, такі як IP68, IP69K і MIL-STD-810G, але тільки цим здивувати в наш час уже особливо не вийти, тому що майже в кожної моделі, спеціалізовані в захищеній специфіці, є такі сертифікати, тому треба виділятися чимось іншим, з чим дана модель справляється.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перше з чого хочеться почати, це з найголовнішого плюса, дуже хороша камера 108 МП. Всередині нашого смартфона розташований процесор Mediatek Helio G99, який є хорошим варіантом для повсякденних завдань, але не для серйозних ігор. Дизайн корпусу цілком стриманий, навіть можна сказати тонкий, що дуже приваблює, особливо під час вибору захищеного смартфона, а його товщина всього 12,5 мм, а сам корпус зроблений з міцних матеріалів на кшталт вуглецевого волокна, а кнопки і боковини виконані з металу. Це можна відчути одразу ж, коли берете телефон в руки, так як майже всі захищені смартфони не легкі, і різниця зі звичайними телефонами відчутна.

Екран яскравий, з IPS матрицею і з частотою 120 гц, що дасть змогу вийти плавність під час його використання. Ну і акумулятор тут посередній, всього 5380 мАг, але якщо це вас не сильно турбує, то можете розглянути цей варіант до покупки. Ulefone Armor 17 Pro заслуговує вашої уваги.

ТОП 4 – Blackview BV8800

Четверту сходинку ТОПу посідає Blackview BV8800. Відмінна модель від китайського виробника. Але якщо це Китай, це не означає, що смартфон зроблений якось неякісно, а зовсім навпаки, дана компанія вже є одним з лідерів з продажу смартфонів в бюджетному сегменті, включно із захищеними. Всі види сертифікатів максимального захисту присутні. Камера не така хороша, як у попередній моделі, але теж має місце бути. 4 об’єктиви з різними функціями зйомки та режим нічного бачення.

Усередині нашого монстра розташувався процесор Mediatek Helio G96, з 8 GB оперативної пам’яті. Сам телефон не маленький за діагоналлю знову ж таки через поліпшений захист, тож звикнути до ваги телефону доведеться це точно. Дисплей не такий хороший, як міг би бути, так як роздільна здатність 2408х1080, що є дивним для подібних смартфонів, але перевага цього дисплея – це частота екрану 90 гц, що приверне любителів пограти.

Акумулятор має досить велику ємність, а саме 8380 мАг, що забезпечить довгу автономність. З особливостей даної моделі це відбиток пальця збоку корпусу, а також, що дуже рідко зустрінеш у смартфонах – це система рідинного охолодження, яка забезпечує зниження температури процесора. І невеликий плюс, для любителів подорожей, телефон має функції транспортира і шумоміра, що може зачепити деяких персон. Загалом чудова модель, що має свої цікаві функції.

ТОП 3 – OUKITEL WP21

Трійку найкращих телефонів із захистом відкриває OUKITEL WP21. Ще одна цікава модель від китайського виробника. А саме OUKITEL WP21, який має вже дуже хороші характеристики, що можуть зацікавити не тільки своєю міцністю та рівнем захисту, а також продуктивністю. Як і всі захищений смартфони він має захист від води та пилу, відповідний стандарту IP68, а також міцний корпус, зроблений з міцного пластику та металу, з усіма наданими сертифікатами IP69K та військовий стандарт MIL-STD-810G.

Смартфон з діагоналлю 6.78″, який, до речі, має частоту оновлення 120 гц, що буде дуже корисно любителям пограти. І так, пограти тут дуже навіть вийде, оскільки всередині розташувався потужний процесор Mediatek Helio G99 з 12 GB оперативної пам’яті, чого вистачить на будь-які можливі мобільні ігри. Ну і щоб не переживати за зарядку, тут був встановлений акумулятор на 9800 мАг, чого вистачить на кілька діб, але все залежить від вашого використання. З цікавого, можна відзначити додатковий екран на задній кришці смартфона.

Це повноцінний другий екран, який можна налаштувати і використовувати під свої потреби, чи то просто функція годинника, або ж бачити основну камеру, без використання фронтальної. Якщо поритися ще глибше, то можна дуже багато цікавого придумати з цим другим дисплеєм. Загалом, OUKITEL WP21 – це чудовий варіант для тих, хто шукає захищений смартфон, з хорошою продуктивністю і непоганою автономністю.

ТОП 2 – Doogee S89 Pro

Другу сходинку ТОПу посідає Doogee S89 Pro. Телефон з цікавим потужним виглядом і потужною батареєю. Дана модель в першу чергу цікава зовнішнім виглядом. Він відразу ж впадає в очі, і коли ви берете цей смартфон, ви відчуваєте всю його міць. Скажімо так, телефон не можна назвати тонким, але це і добре, тому що можна не переживати за його збереження при падінні. Щодо сертифікатів тут все на місці. На задній панелі, крім 3х камер, основна яка 48 МП, розташовані ще 6 RGB-світлодіодів, і виглядають вони просто приголомшливо, в мережі пішли порівняння з Бетменом, адже дана форма дуже схожа з маскою Бетмен.

Індикатори можна налаштувати під свої потреби, як-от сповіщення або будильник, і це, звісно ж, не все, дуже багато функцій, у яких розбиратися й розбиратися. Процесор стоїть Mediatek Helio P90, оперативна пам’ять – 8 GB, пограти в не надто вимогливі іграшки вдасться без проблем. Вбудована пам’ять на нашому апараті 256 GB, а також можливість розширення за допомогою SD карти до 512 GB. Так що, місця на всі ваші фото і файли вистачить із запасом.

Ну і найголовніше для тривалої роботи цього монстра потрібен хороший акумулятор, тут же він ємністю 12000 мАг, завдяки якому автономність досягає до 3х днів, що дуже буде корисно людям, які довго не мають можливість зарядити. Для розблокування смартфона є можливість залишити відбиток пальця, або ж альтернатива по Face ID. Ідеальний смартфон, з відмінним захистом і також, що не менш важливо з потужним акумулятором.

ТОП 1 – Doogee S98

На мій погляд, найкращим захищеним смартфоном у 2023 році став Doogee S98. Вийшов відносно недавно і вважається флагманом у цій серії. Характеристики схожі з іншими моделями наданих раніше, але є деякі функції, які змушують дійсно задуматися про покупку. Матеріали корпусу відмінної якості, а саме посилене скло і метал з міцним пластиком, а також кути даного корпусу додатково посилені, щоб була велика амортизація при падінні і ваш смартфон не постраждав.

Смартфон укомплектований хорошою камерою на 64 МП і фронтальною на 16 МП, а також має функцію нічної зйомки. Має всі можливі функції захисту, відбиток пальця, Face ID. Акумулятор не такий ємний як у минулій моделі від цієї ж фірми Doogee, але завдяки додатковій оптимізації самої системи енерго затратність набагато менша, а завдяки швидкій зарядці 65 Вт телефон буде заряджатися на очах.

Внутрішня пам’ять 256 GB і додатково можливість розширення за допомогою SD карти. На задній частині корпусу розташувався схожий додатковий дисплей, як у смартфона OUKITEL WP 21 і має схожі функції з ним, але хто в кого взяв ідею, ми не будемо заглиблюватися, головне, що дана функція працює відмінно і розбавляє дизайн і це головне.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.