Оголошено дату виходу Sony Xperia 1 V. Скоро презентація в Японії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні Sony підтвердила, що 11 травня проведе презентацію нових телефонів Xperia. Захід розпочнеться о 13:00 ранку за місцевим часом, і буде транслюватися на офіційному YouTube-каналі Sony.

Точного списку пристроїв, що готуються, немає, але у відео тизері говориться, що “Next ONE гряде”, а це підтверджує випуск флагманської моделі Xperia 1 V. Минулого року IV-покоління теж було анонсовано в середині травня.

В іншому все, що нам відомо – це чутки. Зовні новинка повинна нагадувати торішню модель, з прямокутним корпусом і витягнутим 6.5-дюймовим OLED екраном без вирізу під фронтальну камеру. Система ззаду складається з трьох об’єктивів, включно з перископічним зумом, а продуктивність забезпечить чип Snapdragon 8 Gen 2. Модель отримає роз’єм для навушників, що рідкість для сучасних флагманів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поряд із телефоном Xperia 1 V не виключено випуск і інших продуктів. Інсайдери говорять про анонс середньобюджетного Xperia 10 V, але компактну версію флагмана Xperia 5 чекати не варто – їх японці випускають у різний час.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.