Стала відома дата презентації POCO F5 і F5 Pro

Час читання: < 1 хв.
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд POCO офіційно оголосив про швидку презентацію нових смартфонів F5 і F5 Pro. Уже відомі передбачувані характеристики обох моделей, а один з опублікованих тизерів натякає на передбачуваний дизайн пристроїв.

Глобальна презентація POCO F5 Pro і POCO F5 відбудеться 9 травня. Судячи з тизера і чуток, звичайний POCO F5 буде просто перейменованою версією Redmi Note 12 Turbo для глобального ринку. Отже, всі характеристики у них будуть ідентичні. Це означає, що смартфон отримає 6,67-дюймовий OLED-екран із 12-бітною матрицею, роздільною здатністю 2400х1080 пікселів і частотою оновлення 120 Гц, процесор Snapdragon 7+ Gen 2, акумулятор ємністю 5000 мАг із підтримкою швидкої 67-ватної зарядки та основну камеру на 64 Мп з оптичною стабілізацією зображення.

Що ж стосується “прошки”, то це, як очікується, буде клон Redmi K60. Апарат оснащується 6,67-дюймовим AMOLED-екраном з роздільною здатністю 2K і частотою оновлення до 120 Гц, процесором Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, акумулятором на 5500 мАг з підтримкою 67-ватної зарядки і основною камерою на 64 Мп з OIS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.