Нові зображення з iPhone 15 Pro: Чого чекати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові зображення в Інтернеті демонструють конструктивні особливості майбутнього смартфона Apple. Зовнішній вигляд iPhone 15 Pro не кардинально відрізнятиметься від попередніх моделей, але компанія Apple планує внести низку цікавих змін у дизайн. Однак, згідно з інформацією від 9to5mac, iPhone 14 Pro не матиме клона. Новий телефон матиме закруглений титановий корпус, який краще лежатиме в руці. Це йдеться в інформації та зображеннях, зібраних порталом з різних джерел.

Чутки про новий iPhone 15 Pro з титановою рамою з’являлися неодноразово, повідомляється, що він також матиме трохи змінений дизайн, включно із заокругленими краями, які не яскраво виділятимуться. Однак, вони повинні поліпшити зручність використання, роблячи новий iPhone більш зручним для тримання в руці. Крім того, новий iPhone 15 Pro буде трохи компактнішим, ніж iPhone 14 Pro, що також має поліпшити відчуття під час використання. Розміри нового смартфона становитимуть 70,46 мм x 146,47 мм x 8,24 мм, тоді як iPhone 14 Pro має розміри 71,45 мм x 147,46 мм x 7,84 мм. Інформація про дизайн нового iPhone була зібрана з різних джерел в Інтернеті.

Чутки кажуть, що в iPhone 15 Pro Max будуть вкрай тонкі межі дисплея, а тепер 9to5mac стверджує, що це також стосується і звичайної моделі Pro. Краї дисплея матимуть товщину всього 1,55 мм, що випереджає конкурентів, таких як Xiaomi 13 (1,81 мм) і Galaxy S23 (1,95 мм). Вигнутий дисплей також посилить відчуття дисплея без меж, хоча вигин має бути мінімальним. Для зручності користувачів, тактильні кнопки, включно з кнопкою вимкнення звуку, будуть замінені на нові кнопки, які можуть працювати, як трекпад Force Touch на MacBook. Крім того, новий закон ЄС змушує Apple використовувати USB-C замість Lightning для стандартизації зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на яскраві кольори iPhone 14, такі як яскраво-червоний і жовтий, для iPhone 14 Pro обрали простіші та стильніші кольори – срібло, золото, темно-фіолетовий і чорний. Однак бузковий колір, який з’явився в iPhone 13 Pro, можливо, буде замінений новим кольором в iPhone 15 Pro. Повідомляється, що камери нового топового смартфона будуть більшими, ніж у поточній моделі, і лінзи виступатимуть з корпусу більш ніж удвічі сильніше. Тому виступ камери стане масивним модулем. Це, ймовірно, пов’язано з тим, що iPhone 15 Pro отримає нові та більші датчики зображення.

9to5mac повністю впевнена в тому, що зібрана інформація і дизайн також будуть відображені в кінцевому продукті. Ми дізнаємося, чи правильний портал, тільки в третьому кварталі: випуск iPhone 15 заплановано на 14 вересня 2023 року. Однак цього року в Apple є дещо ще: що саме? Ми зібрали всю важливу інформацію про новинки Apple 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.