Названо смартфони Samsung які одними з перших отримають оновлення One UI 6.0

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Samsung може запустити призначений для користувача користувальницький інтерфейс One UI 6.0 на базі операційної системи Android 14 в останньому кварталі цього року, і ось пристрої Samsung, які одними з перших отримають 6-те покоління призначеного для користувача користувальницького інтерфейсу бренду.

Реклама

Оновлення One UI 6.0

Samsung почне роботу над призначеним для користувача інтерфейсом One UI 6.0 наступного покоління, щойно ОС Android 14 буде доступна для AOSP (Android Open Source Project), і, як очікується, Google може випустити стабільну версію Android 14 для AOSP у липні. Якщо це правда, то бета-тестування One UI 6.0, найімовірніше, почнеться в серпні, а за два місяці можна очікувати стабільну версію.

Очікується, що One UI 6.0 привнесе як Android, так і призначені для користувача функції призначеного для користувача інтерфейсу Samsung і, ймовірно, запропонує більше нових функцій і набагато більше можливостей для налаштування. Серед очікуваних функцій – більші шрифти з нелінійним масштабуванням, супутниковий зв’язок, мовні уподобання для кожної програми та багато іншого.

Що стосується перших пристроїв, які отримають оновлення, Samsung зазвичай поширює свій новий користувальницький інтерфейс спочатку на нещодавно випущені флагманські пристрої, і згідно з цим, першими оновлення отримають нещодавно випущені пристрої серії S23, до яких належать Samsung Galaxy S23, S23 Plus і S23 Ultra. Потім воно буде поширено на пристрої Galaxy Z Fold 5 і Z Flip 5, що готуються до випуску, після чого буде поширено на інші старі пристрої серій S, Z і Note.

Можливо, тільки після цього Samsung почне поширювати оновлення на інші свої смартфони середнього і початкового рівня. Samsung Galaxy A34 і Galaxy A54 можуть стати першими пристроями середнього класу, які отримають оновлення, а потім і інші.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ