ТОП-4: практичні кнопкові телефони, які можуть вам сподобатися

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Вважаєте кнопкові телефони пережитком минулого? Не варто поспішати з висновками, адже цей сегмент переживе будь-який ультрасучасний форм-фактор, маючи свою цільову аудиторію.

Реклама

І йдеться не тільки про літніх людей зі слабким зором і найменших користувачів, а й про людей, які спеціально купують найскромніші моделі, щоб не витрачати час на соцмережі, складні ігри та вебсерфінг.

Телефон Nokia 105 SS

Якщо кнопочник, то неодмінно Nokia, адже компанія HMD Global, яка перекупила бренд, справно намагається випускати кожні два роки нову модель телефону. Ось і ця трубка однозначно варта уваги, незважаючи на менш жваву прошивку.

А все тому, що розробники вдосконалили її розкладку, поставивши окремі софт-клавіші, що набагато зручніше, ніж здвоєна клавіатура, яка застосовувалася раніше.

Так, тут немає диктофона і камери, і поле для введення вийшло дуже коротеньким, зате низька вартість і простота застосування повністю компенсують ці недоліки.

Телефон BQ 2812 Quattro Power

Ця модель російсько-китайського виробництва має більш солідну функціональну складову і підходить навіть для ділових користувачів.

Слот під 4 SIM-карти, інтегрована Bluetooth-колонка, наявність диктофона з автоматичним записом розмов – тут справді є, на що глянути.

Звісно, не обійшлося і без недоліків, адже за кожним контактом можна закріпити лише один номер, та й персональні рингтони з фотографіями на заставку тут не використаєш, але загалом, це все зовсім некритично.

Телефон MAXVI P20

Ні, це не просто телефон, а справжнісінька караоке-система, оскільки в корпус апарату для відтворення музичного контенту різними способами вбудовані потужні стереодинаміки, справжня світломузика, Bluetooth і карта пам’яті.

У комплекті до гаджета додається і мікрофон, а також ємна акумуляторна батарея, світлодіодний ліхтарик і слот під 3 SIM.

Якщо ж говорити про недоліки пристрою, то до них можна віднести великі габарити і вагу, моно відтворення FM-радіо і найпростіший варіант телефонної книги.

Телефон Nokia 216 Dual Sim

Якщо хочеться придбати якісно зібраний кнопочник, то ця модель буде оптимальним варіантом.

Крім добротної збірки, телефон має непогану адресну книгу, хорошу батарею і ліхтарик, а також дві поодинокі камери роздільною здатністю по 0.3 Мп.

Що стосується мінусів гаджета, то це відсутність підтримки 3G SIM-карт, неможливість відтворення медіафайлів формату MP3, а також дуже мазка лицьова панель з глянцевим покриттям.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ