Смартфони

Топ-5 найкращих смартфонів OnePlus квітень 2023 року

Share

Найкращі смартфони OnePlus постійно нагадують про скромну спадщину нашумілого свого часу OnePlus One, смартфона, який подарував нам флагманську продуктивність і характеристики за вигідною ціною, що становить трохи більше половини вартості смартфонів флагманського рівня.

Сьогоднішні пристрої OnePlus 11 і OnePlus Nord також забезпечують вищу швидкість роботи, ніж у більшості конкурентів, з деякими цілком розумними компромісами, що дозволяють тримати відносно низьку ціну пристроїв.

Крім того, у компанії можна спостерігати цікаву особливість у випуску нових смартфонів, на початку року з’являється новий флагман, а наприкінці року його більш дешева версія з приставкою “Т”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприклад, OnePlus 10 Pro 2022 року коштував набагато дорожче, ніж OnePlus 10T, що з’явився пізніше, і який на тлі попередника став виглядати привабливішим варіантом для придбання, принаймні доти, доки не вийде новіший смартфон із приставкою “T”.

Якщо ж вам потрібен недорогий смартфон, який при цьому має вигляд, як флагманський пристрій, обов’язково зверніть свою увагу на смартфони OnePlus Nord. У них більш стильний вигляд, ніж у конкуруючих Android смартфонів у цьому ціновому діапазоні.

Звичайно, смартфони від OnePlus можуть сподобатися не всім, але якщо ви ви розумієте, в чому їхні переваги, а в чому вони поступаються смартфонам інших брендів, ви зможете легко знайти підходящий для себе варіант.

Якщо ж ви не впевнені в тому, що смартфони від OnePlus зможуть у повному обсязі задовольнити всі ваші потреби, зверніть увагу на нашу добірку найкращих Android-смартфонів, які варто придбати у 2023 році.

1. OnePlus 11

OnePlus 11 – це наочний приклад повернення до тих характерних рис, які колись дали змогу смартфонам від OnePlus стати цікавими та унікальними у своєму роді пристроями.

Насамперед це та сама політика компанії, яка полягає в тому, що купуючи смартфон від OnePlus, ви отримуєте продуктивність і характеристики флагманського рівня за доступною ціною.

Якимось чином компанії OnePlus вдалося надати нам смартфон, який кращий, ніж OnePlus 10 Pro, майже у всіх відношеннях, але зберіг при цьому відносно невисоку вартість.

Звичайно, тут є деякі нюанси, система камер не дуже універсальна: у смартфона немає телеоб’єктива. Але замість цього ви отримуєте чудові портретні знімки, які мають
по-справжньому художнім шармом.

OnePlus 11 здатний робити теплі й апетитні фотографії їжі, але він не здатний на макрозйомку крупним планом або величезний зум. Отже, цей смартфон не для всіх, але шанувальникам такого роду фотографій він точно сподобається.

На жаль, тоді як OnePlus 10 Pro має захист від потрапляння води за стандартом IP68, OnePlus 11 захищений менше (IP64) і може витримувати тільки бризки води.

2. OnePlus 10 Pro

Ціна на смартфон OnePlus 10 Pro впала відтоді, як було анонсовано новий флагман OnePlus 11, і тепер його пропонують за доступнішою ціною, що робить його чудовим варіантом, якщо ви не проти придбання смартфона однорічної давності.

Крім того, OnePlus 10 Pro має сертифікований захист від потрапляння води за стандартом IP68, і може витримати повне занурення у воду, на відміну від більш нового OnePlus 11.

З іншого боку, його система камер не найпотужніша порівняно з конкурентами в тій же ціновій категорії, але вона все одно здатна робити чудові фотографії.

Смартфон оснащений 48-мегапіксельним основним об’єктивом з апертурою f/1,8, 50-мегапіксельним надширококутним об’єктивом з апертурою f/2,2 і 8-мегапіксельним телеоб’єктивом з апертурою f/2,4.

Основна камера видає яскраві та барвисті зображення, а надширококутна пропонує химерний надширокий огляд. Різноманітний функціонал програмного забезпечення тільки підсилює технологічний потенціал смартфона.

Завдяки надшвидкому заряджанню, хорошому часу автономної роботи та високій продуктивності, OnePlus 10 Pro приносить задоволення під час використання.

І OnePlus 10T, і OnePlus 11 звісно будуть потужнішими, але ненабагато. За своєї вартості OnePlus 10 Pro все ж пропонує чудові камери і всю необхідну швидкість роботи пристрою.

3. OnePlus Nord 2T 5G

OnePlus Nord 2T – не найпривабливіший смартфон, але він володіє кількома істотними перевагами саме там, де це насправді необхідно.

Подібно до попередньої моделі Nord 2, він пропонує той самий 6,43-дюймовий AMOLED дисплей із частотою оновлення 90 Гц і ту саму систему камер, що робить цю версію більш ніж гідною для потенційного придбання.

Що стосується продуктивності, то тепер смартфон оснащений процесором Dimensity 1300, який демонструє досить хорошу продуктивність у цій ціновій категорії, а також низьку температуру нагрівання. Це ще одна ознака надійності OnePlus Nord 2T.

В якості аналогічної альтернативи можна розглянути придбання OnePlus Nord 2, але все ж таки краще вибрати новішу модель, в якій усунені всі дрібні недоліки попередника.

4. OnePlus 10T

OnePlus 10T у певному сенсі навіть кращий смартфон, ніж OnePlus 10 Pro, особливо для справжніх фанатів OnePlus.

Він оснащений більш потужним процесором Snapdragon 8 Plus Gen 1, а також надшвидкою зарядкою потужністю 150 Вт. За меншої вартості, ніж OnePlus 10 Pro, вам доступна більша продуктивність і ємність батареї.

Низька вартість OnePlus 10T, здебільшого досягнута за рахунок використання в системі камер сенсорів нижчої якості, він також позбавлений фірмових програмних налаштувань від Hasselblad, які робили останні покоління смартфонів OnePlus такими унікальними.

Він також трохи поступається і в технології виготовлення екрана, але ви можете цього навіть не помітити. Оскільки тут та ж сама висока частота оновлення 120 Гц і великий екран з діагоналлю 6,7 дюйма.

Якщо ви не захоплюєтеся мобільним геймінгом або хочете мати флагман OnePlus, але водночас не хочете витрачатися на придбання 10 Pro, ми рекомендуємо звернути увагу на OnePlus 10T, але компроміси не дають змоги йому зайняти вищу позицію в цьому списку.

5. OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

У той час як у США набирає популярність OnePlus Nord N20 5G, на нашому ринку починає хід OnePlus Nord CE 2 Lite 5G, відмінний смартфон за вигідною ціною і з деякими доволі хорошими технічними характеристиками.

У нього великий 6,6-дюймовий дисплей, який оновлюється з частотою 120 Гц. Процесор Snapdragon 695, хоч і не найпродуктивніший, але він здатний працювати в мережах 5G для швидкої потокової передачі відео та завантаження.

На задній панелі вам доступний великий 64-мегапіксельний сенсор основної камери, який повинен робити знімки відмінної для смартфона цієї цінової категорії якості.

Усередині також розташувалася батарея з великою ємністю на 5000 мАг. Така ж ємність батареї, як у OnePlus 11 у верхній частині цього списку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: OnePlus
  • Останні записи

    Експерти назвали речі, які не можна тримати поряд зі смартфоном

    Є кілька речей, які в жодному разі не можна тримати поряд із мобільником. І все…

    19.05.2024

    Новий iPhone 16 отримає ​​два нових кольори

    Аналітик Apple Мінг-Чі Куо сьогодні розповів про свої очікування щодо колірних рішень лінійки iPhone 16.…

    19.05.2024

    Чому варто купити iPhone 13 у 2024 році

    У світі технологій щороку приносить нові пристрої та інновації, проте не всі користувачі прагнуть придбати…

    19.05.2024

    Новий iPhone SE представлять у 2025 році

    Журналіст The Information Уейн Ма розкрив терміни випуску нового бюджетного iPhone. За словами інсайдера, Apple…

    19.05.2024

    Небезпечний вірус заражає Windows XP і Windows 2000 відразу після увімкнення

    Недавній експеримент продемонстрував, наскільки вразлива стара класична операційна система Windows при підключенні до Інтернету. Буквально…

    19.05.2024

    Ще дві людини готові протестувати чіп від Neuralink 

    Як повідомляє ABC News, У найближчі місяці Neural Link готується пересадити свій інтерфейс мозок-комп'ютер (BCI)…

    19.05.2024