Топові смартфони 2021 року, які варто купувати і зараз

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 6 хв.

Підшукуєте новий смартфон? Шукаєте оптимальний за ціною варіант? Подивіться нашу добірку моделей минулого, 2021 року, які й зараз будуть розумним, а головне, економним вибором для подарунка собі або близьким.

Реклама

OPPO Reno6

Потужний смартфон не обов’язково коштує 25 000 гривень і більше. OPPO Reno6 – прямий тому доказ.

Гаджет отримав продуктивний 8-ядерний процесор – один із найспритніших у своєму сегменті. Він підтримує всі актуальні типи бездротових з’єднань і легко запускає ігри на максимальних налаштуваннях. Така продуктивність, зокрема і при пікових навантаженнях, зберігається за рахунок просунутої системи охолодження. Запас пам’яті у смартфона – 8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої.

Oppo Reno6 дає змогу створювати найкрутіші фотознімки. За основну зйомку відповідає об’єктив на 64 Мпікс із прискореним автофокусом – камера моментально фіксує потрібну деталь у кадрі. На додаток до основного модуля йдуть панорамний об’єктив на 8 Мпікс, макрофотокамера на 2 Мпікс і монооб’єктив на 2 Мпікс.

Потужна батарея на 4 310 мАг гарантує безперебійну роботу смартфона протягом півтори-двох діб залежно від навантаження. Швидка зарядка на 50 Вт всього за п’ять хвилин заповнить ємність акумулятора, що забезпечує автономність ще на три-чотири години.

Vivo V23e

Vivo V23e – доступний і елегантний смартфон для найрізноманітніших завдань.

6,44-дюймовий екран з роздільною здатністю 2400×1080 пікселів чудово підходить для комфортного перегляду фільмів, новинних стрічок у соцмережах і роботи з додатками. Дисплей забезпечує реалістичне перенесення кольорів і високу яскравість при дбайливому витраті батареї.

8-ядерний процесор з 8 ГБ оперативної пам’яті дає змогу моментально перемикатися між застосунками без зависань і запускати ігри на високих налаштуваннях графіки. Для зберігання важливих файлів у Vivo V23e передбачено 128 ГБ вбудованої пам’яті. Збільшити її можна за допомогою карти microSD.

Vivo V23e знімає на потрійну камеру: основну – 64 Мпікс, ширококутну – 8 Мпікс і макрооб’єктив – 2 Мпікс. За будь-якого сценарію зйомки смартфон робить чіткі та яскраві знімки з високою деталізацією.

Батарея з ємністю 4 050 мАг забезпечить цілий день автономної роботи за найвищих навантажень. А швидка зарядка заповнить ресурс батареї майже до 40% всього за 15 хвилин.

Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE – стильний смартфон у водонепроникному корпусі з пластику підвищеної міцності. Приставка FE означає, що Fan Edition – це повноцінний флагман, але зібраний з урахуванням відгуків шанувальників бренду. У гаджета прибрали незатребувані функції, залишивши найнеобхідніше.

Насамперед – процесор. Потужний восьмиядерник на 6 або 8 ГБ моментально запускає важкі додатки і дає високу продуктивність в іграх на максимальних налаштуваннях. Контрастну і яскраву картинку забезпечує SuperAMOLED-дисплей на 6,5 дюйма з роздільною здатністю FullHD+ і частотою оновлення 120 Гц.

Знімає Galaxy S20 FE на камеру з ширококутним і надширококутним об’єктивами на 12 Мп і об’єктивом на 8 Мп з триразовим оптичним і 30-кратним цифровим зумом. Батареї на 4 500 мАг позаочі вистачить на півтора-два дні активних навантажень. Підтримує смартфон і всі актуальні типи зарядок: дротову, бездротову і реверсивну.

HONOR 50

Найочікуваніший смартфон 2021 року по праву став топовим: яскравий дизайн і запам’ятовуються кольори (блискучий білий, мідний, смарагдовий, чорний) скляного корпусу, вражаючий оптичний блок, потужний процесор.

Крім відновлення доступу до сервісів Google, смартфон отримав чудовий OLED-дисплей – безрамковий, з динамічною частотою оновлення 60-120 Гц і загнутими краями. Потужна апаратна начинка разом із великим об’ємом оперативної та вбудованої пам’яті дає змогу запускати додатки та ігри будь-якої складності, працювати з програмами обробки фото та відео.

Швидка зарядка наповнює акумулятор до 70% всього за 20 хвилин. А його ємності вистачає на 4 години геймінгу або 8 годин перегляду відео в Tik-Tok. Одним словом, смартфон HONOR 50 – відмінно збалансований гаджет.

Xiaomi Mi11

Флагман Xiaomi Mi11 для тих, хто не звик економити на потужності. У гаджеті встановлений топовий восьмиядерний процесор з об’ємом, оперативна пам’ять об’ємом 8 ГБ і вбудована пам’ять – 256 ГБ. Порівняно з попереднім флагманом Xiaomi, у цій моделі помітно збільшилася потужність – на 25% за загальною продуктивністю і на 35% за швидкістю обробки графіки.

Будь-які ігри запускаються на смартфоні при максимальних налаштуваннях графіки без підвисань. А реалістична картинка з соковитими і контрастними кольорами відображається на значному за розміром екрані з діагоналлю 6,81 дюйма. При цьому залежно від ситуації ви можете вибрати зручну для вас роздільну здатність і частоту оновлення: WQHD+ і 120 Гц або FullHD і 60 Гц.

Знімає смартфон на камеру 108 Мп з 30-кратним фотозбільшенням. Завдяки оптичній стабілізації і просунутій матриці модуль видає якісні знімки в будь-яких умовах освітлення. На додаток до основної камери йдуть надширококутний модуль на 13 Мп з кутом огляду 123 градуси і макромодуль на 5 Мп.

У Xiaomi Mi 10T Pro встановлений ємний акумулятор на 4 600 мАг – його вистачить на добу активної роботи. Смартфон підтримує швидку зарядку, зокрема і в бездротовому режимі. Крім того, він може ділитися зарядом з іншими пристроями.

Samsung Galaxy S21

Флагман 2021 року працює на найпотужнішому процесорі Samsung. Обсяг пам’яті – 8 ГБ оперативної та 256 ГБ вбудованої. Екран порадує високою якістю зображення, плавними анімаціями і вбудованим сканером відбитка пальця зі швидким відгуком.

S21 вражає просунутим блоком камер. Основний модуль на 12 Мпікс зі світлосильним об’єктивом і оптичною стабілізацією робить чіткі знімки навіть у темний час доби. Надширококутна камера на 12 Мпікс знімає цікаві панорами з численними деталями. А телескопічний модуль на 64 Мпікс з оптичним триразовим гібридним зумом дає можливість фотографувати віддалені об’єкти з високою деталізацією.

Крім того, камера вміє знімати відео з роздільною здатністю 8К і частотою кадрів 24 fps. Це дасть змогу записувати чіткі ролики і переглядати їх на широкоекранних телевізорах.

Акумулятор підтримує швидке заряджання, зокрема бездротове. Ресурсу батареї вистачає на півтора-два дні активного використання. За необхідності смартфон може ділитися енергією в бездротовому режимі з іншими сумісними гаджетами.

iPhone 13 Pro Max

Найновіший гаджет – найпотужніший процесор. Apple не зраджує собі. В якості підтримки – 6 ГБ оперативної пам’яті. Значний обсяг вбудованої пам’яті в 256 ГБ готовий до найбільш ресурсномістких додатків і активної відеозйомки. Екран гаджета поліпшений – тепер частота його оновлення може досягати 120 Гц. Геймери будуть у захваті.

iPhone 13 Pro Max зовні відрізняє зменшена “чубчик” вгорі екрана, а також перероблений блок основних камер. Крім апаратного апгрейда камер, за поліпшення фото- і відеозйомки відповідають вдосконалені алгоритми обробки зображень. Покращено оптичну стабілізацію, а деякі об’єктиви стали більш світлосильними.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ