iPhone 15 Pro Max пророкують круту камеру з 5-6-кратним оптичним зумом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нинішні iPhone Pro оснащуються фотомодулями, що забезпечують максимум 3-кратне оптичне наближення. Але прийдешній iPhone 15 Pro Max, якщо вірити інсайдерам, оснастять перископ-камерою, яка збільшить зум удвічі. Про це повідомляє MacRumors.

“Перископний об’єктив буде ексклюзивним для iPhone 15 Pro Max і забезпечить 6-кратне збільшення під час зйомки фотографій за допомогою задньої камери без будь-якої розмитості або зниження якості зображення”, – йдеться в матеріалі. Підхід не новий і вже пару років використовується смартфонами на Android. Наприклад, у Google Pixel 7 Pro і Samsung Galaxy S23 Ultra.

“5-6-кратний оптичний зум став би значним оновленням камери для iPhone. Аналітик Мінг-Чі Куо думає, що слідом за iPhone 15 Pro Max перископ отримає тільки iPhone 16 Pro Max наступного року. Це означає, що технологія залишиться доступною тільки найдорожчим моделям iPhone, принаймні, для наступних двох поколінь пристроїв”, – йдеться у статті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А в GSMArena з посиланням на китайські джерела додають : стандартні iPhone15/15 Plus нібито отримають задні панелі з матового скла, а не глянцевого, як у нинішніх моделях. Так грань між звичайними і Pro-моделями телефонів сильніше зітреться. “Кольором сезону” для iPhone 15 Pro виступить темно-червоний, для iPhone 15 – зеленуватий (схожий з Mint Green в iPhone 12).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.