Смартфони

Смартфон з 5G за дійсно невеликі гроші. Цей Samsung стає все більш популярним

Share

Нижній ціновий діапазон не обов’язково має бути нудним, а смартфони, які в нього потрапляють, – поганими. Тим більше, що при хорошому ціновому просуванні вони є чудовим варіантом. Візьмемо, наприклад, Galaxy M23 5G, який дебютував минулого року за ціною 10 000 грн. І він не був зустрінутий теплим прийомом. Але коли його ціна опуститься нижче тисячі, ось тоді можна буде серйозно задуматися про його купівлю.

Що пропонує Samsung Galaxy M23 5G?

Дешевші смартфони мають функції, які приваблюють споживачів, хоча, звісно, є можливість заощадити і на чомусь іншому. І таким міксом є Samsung Galaxy M23 5G. Вам сподобається 6,6-дюймовий екран з роздільною здатністю 1080 x 2408 пікселів (близько 400 ppi) з частотою оновлення 120 Гц, хороший процесор Snapdragon 750G з графікою Adreno 619, 128 ГБ вбудованої пам’яті з підтримкою SIM-карти до 1 ТБ, універсальний роз’єм для навушників і 50-мегапіксельна камера на задній панелі. Він має всі необхідні комунікаційні можливості, включаючи підтримку мереж 5G, а також значний акумулятор – ємність акумулятора становить 5 000 мАг.

Шкода, що корейський виробник візуально не освіжив передню панель – великі рамки і виріз неAMOLED-екрану свідчать про те, що це нижчий ціновий сегмент. Також тут є непотрібна макрокамера і не надто багато гігабайт оперативної пам’яті – про це слід пам’ятати, коли ви запускаєте більше додатків. Тим не менш, баланс плюсів і мінусів вказує на те, що позитивних характеристик набагато більше, і за правильної ціни Samsung Galaxy M23 5G буде гарною покупкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Apple запатентувала “цифровий камінь”: що це

    Шанувальники Apple зможуть скористатися «інтерактивними каменями», пише Gizmochina. Відомство за товарними знаками і патентами США…

    26.05.2024

    “Київстар” та “Vodafone” вводять новий код – що зміниться для абонентів

    Мобільні оператори «Київстар» і «Vodafone» готуються до важливих нововведень, які відбудуться після того, НКЕК приняло…

    26.05.2024

    Названо 14 найкорисніших функцій WhatsApp, які полегшать ваше життя

    У світі миттєвих повідомлень WhatsApp залишається домінуючою силою, маючи понад два мільярди користувачів. Хоча багато…

    26.05.2024

    Як перевірити iPhone на оригінальність перед покупкою

    Сьогодні китайські умільці навчилися настільки добре підробляти смартфони, що найчастіше візуально відрізнити оригінал від підробки…

    26.05.2024

    Чому не потрібно клеїти захисне скло на телефон: 5 порад

    Купуючи новий смартфон, більшість людей відразу поспішають убезпечити телефон від ударів за допомогою захисного скла.…

    26.05.2024

    Google співпрацюватиме з TSMC у створенні процесора Tensor G5, який буде основою Pixel 10

    Згідно з останньою інформацією, Google співпрацюватиме з TSMC для виробництва свого майбутнього чіпсету Tensor G5,…

    26.05.2024