Xiaomi стверджує, що смартфон Mi MIX 2S кращий iPhone X за багатьма аспектами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З моменту офіційного анонсу смартфона Xiaomi Mi MIX 2S, який відбувся 27 березня , минуло трохи менше одного тижня. Телефон ще навіть не встиг надійти в продаж, проте керівництво китайської корпорації вже зробило досить гучну заяву, заявивши про те, що її новий телефон топового рівня кращий iPhone X за багатьма аспектами, головним серед яких є функціональність, з якої у продукту Apple все погано.

Глава Xiaomi Лей Цзюнь заявив про те, що флагманський смартфон Mi MIX 2S у багатьох аспектах перевершує свого головного конкурента, яким є Apple iPhone X. Він пояснив, що вибрав саме цей телефон для порівняння непросто так, а через те, що багато вважають його найкращим на ринку. У плані яких саме функціональних можливостей новий китайський телефон перевершує флагман «яблучної» корпорації, на жаль, не пояснили.

Швидше за все, гендиректор компанії, що створила Xiaomi Mi MIX 2S, має на увазі програмні можливості телефону. Власники нового флагмана на базі MIUI 9, в основі якої лежить Android 8.1 Oreo з підтримкою функції Project Treble, зможуть вручну налаштовувати камеру для поліпшення якості знімків, або використовувати штучний інтелект, який зробить це за користувача, самостійно підібравши кращі настройки для тієї чи іншої сцени. Ні тим, ні іншим дорогий iPhone X похвалитися не може.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також варто розуміти, що Xiaomi Mi MIX 2S в базовій модифікації з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті коштує всього $ 575, тоді як Apple iPhone X з 64 ГБ накопичувачем продають майже за вдвічі більшу суму – $ 1000. При всьому цьому, флагман китайської корпорації робить точно такі ж за якістю фотографії, як і телефон «яблучного» бренду.

Таким чином виходить, що генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь не бреше, тому як новий телефон компанії дійсно підтримує всі ті функції і можливості, яким знайшлося місце в iPhone X. При цьому він пропонує більш широкі налаштування для роботи з камерою прямо «з коробки» і безліч інших функцій, про які власникам телефонів на базі iOS залишається тільки мріяти. Це, наприклад, можливість налаштувати автоматизацію виконання певних завдань по заданому користувачем сценарієм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.