Смартфони

На скільки знецінилися популярні смартфони у 2023 році

Share
Час читання: < 1 хв.

Samsung дуже хоче стати лідером на ринку смартфонів у 2023 році. Вони роблять ставку на свою нову лінійку Galaxy S23, яка вже користується великою популярністю в Європі. Конкуренція на ринку тільки посилюватиметься найближчими місяцями, особливо в другій половині 2023 року.

На скільки знецінилися популярні смартфони у 2023 році?

Якщо ви хочете купити новий смартфон, то можливо буде цікаво дізнатися, як знецінюються деякі з найпопулярніших моделей на ринку. До речі, експерти SellCel, які займаються продажем старих смартфонів і порівнянням цін, опублікували кілька цікавих даних.

Вони дійшли висновку, що Samsung Galaxy S23 за перші два місяці перебування на ринку втратив у ціні 43,3%. А ось інший найпривабливіший Android-смартфон, Google Pixel 7, за той самий період знецінився на 45,9% від своєї початкової вартості.

Якщо ви знайдете Galaxy S23 у стані “майже як новий”, його ціна буде приблизно на 56,7% нижчою за офіційну. Порівняно зі смартфонами iPhone 14, які за перші два місяці перебування на ринку знецінилися всього на 31%, це досить багато.

З цього можна зробити висновок, що Samsung Galaxy S23 втрачає свою вартість у 1,4 раза швидше, ніж конкуруючі смартфони Apple.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: AppleSamsung
  • Останні записи

    5 нових функцій iPhone 16, про які ви могли не знати

    Вчора Apple презентувала нову лінійку iPhone 16, що привернула увагу яскравими кольорами, новою кнопкою для…

    21.09.2024

    Нова Пошта повідомила про важливі зміни для українців, які перебувають за кордоном

    Нова Пошта мала базовий додаток для європейських країн, де були тільки стандартні функції. Тепер же…

    21.09.2024

    Продуктивність Apple A18 Pro та Snapdragon 8 Gen 3 порівняли в умовах гри Genshin Impact

    Нові моделі iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max від Apple принесли суттєві покращення,…

    21.09.2024

    Головна функція WhatsApp і Viber може бути небезпечною для користувачів

    Експерти попередили про небезпеку, яку можуть приховувати листівки, що надсилаються через месенджери, такі як WhatsApp…

    21.09.2024

    OpenAI активно рухається до 3-ї фази ШІ та залучає таланти для команди

    Компанія OpenAI знову привертає увагу своїми амбітними планами щодо розвитку штучного інтелекту. Під керівництвом дослідника…

    21.09.2024

    Qualcomm оголосила про наміри купити Intel

    Один із провідних світових виробників чіпів Qualcomm планує придбати компанію-конкурента Intel. Про це повідомило видання…

    21.09.2024