Все, що відомо про iOS 11.4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім недавно вийшла iOS 11.3, але це не останній проміжний реліз. Незабаром почнеться тестування iOS 11.4, і це підтвердила сама Apple.

По-перше, всім точно відомо, що в новій версії операційної системи з’явиться підтримка ClassKit. Нового набору інструментів для розробників, що створюють освітні програми та утиліти. Про це йдеться на офіційно сайті корпорації.

По-друге, Apple нарешті повинна запустити обіцяний протокол AirPlay 2. Ця функція була анонсована ще на WWDC 2017. Уже майже рік корпорація тестує її, але все ще не випустила. Можливо, в iOS 11.4 це непорозуміння нарешті буде виправлено.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По-третє, скасована в релізной версії iOS 11.3 синхронізація повідомлень iMessage, також може бути запущена в наступній прошивці. Apple вже тестувала її, причому протягом довгого часу, і кожен раз запуск відкладався. Втім, ніхто не здивується, якщо компанія знову затримається і покаже робочу функцію синхронізації ближче до виходу iOS 12.

Поки це все, що відомо про чергове оновлення мобільної операційної системи Apple для iPhone і iPad. Коли вона стане доступна, невідомо. Судячи з минулого досвіду, це може відбутися після конференції WWDC, як це було з iOS 8.4 в 2015 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.