Новий ASUS ROG Phone доступний за мінімальною ціною. Це шикарний геймерський флагман

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ROG – суббренд компанії Asus, який спеціалізується на ігрових ноутбуках, периферії та комплектуючих для ПК. Це комп’ютерний Hi-End, що вирізняється максимальною продуктивністю компонентів. При цьому тайванці не обходять стороною і мобільний ринок, щороку випускаючи “заряджені” флагмани ROG Phone.

Останнє покоління ROG Phone 7 дебютувало тиждень тому, а сьогодні стартує прем’єрний розпродаж новинок на AliExpress. Розбираємося, чим крутий цей девайс і ділимося посиланням на знижку.

Два дуже схожих смартфони з невеликими відмінностями

Цього року компанія вирішила випустити дві версії: ROG Phone 7 і 7 Ultimate. Відмінностей між ними не так багато, як можна було б очікувати. Більш просунута версія має додатковий 2-дюймовий екран для відображення інформації на задній панелі, а також заслінку, що автоматично відкривається, для підключення кулера Aeroactive Portal, що підвищує ефективність системи охолодження. Ось різниця в температурах з іншими актуальними флагманами:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обидва смартфони побудовані на новітньому процесорі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, який вперше обійшов за потужністю GPU чіпа Bionic від Apple. У бенчмарку AnTutu “рог-фони” набирають 1 330 000 балів, що робить їх найпотужнішими смартфонами з усього, що зараз є на ринку.

Важливою фішкою обох пристроїв є просунута система охолодження на базі випарної камери, яка дозволяє процесору тримати максимальний FPS в іграх довше і стабільніше, ніж у звичайних конкурентів на Snapdragon 8 Gen 2.

Дисплей для ROG Phone 7 виробляється компанією Samsung, і такі матриці корейці на ставлять навіть у власні флагмани. Це перша серед смартфонів AMOLED панель з підтримкою частоти оновлення 165 Гц, яка має діагональ 6.78-дюйма, FHD+ роздільну здатність, дискретизацію сенсора 720 Гц, і видає 1500 ніт максимальної яскравості. З урахуванням гучних стереодинаміків – грати або дивитися фільми на такому пристрої буде дуже приємно.

Смартфони мають однакову батарею ємністю 6000 мАг, якої вистачає на кілька годин інтенсивної гри або цілий день активного використання. Підтримується швидка зарядка потужністю 65 Вт, причому ROG Phone 7 мають два USB-порти: один розташований у нижній частині, а інший – збоку. Таким чином, ви можете заряджати пристрій під час гри в ландшафтному режимі, не турбуючись про кабель.

Також ROG Phone 7 отримали флагманський сенсор основної камери Sony IMX766 з роздільною здатністю 50-мегапікселів, 32-мегапіксельну фронталку, підтримку Bluetooth 5.3, Wi-Fi 7, модуль NFC, вологозахист за стандартом IP54 і класичний 3.5 мм роз’єм для підключення навушників. ASUS створила практично ідеальний пристрій для любителів мобільних ігор, і найкраще ще попереду: його ціна.

З 17 по 21 квітня новинки можна замовити на AliExpress з хорошою знижкою на честь світової прем’єри. ROG Phone 7 у базовій конфігурації 8/256 ГБ обійдеться 629$, а ROG Phone 7 Ultimate на 16/512 ГБ у розширеній комплектації з кулером коштує 1279$. З урахуванням паритету за продуктивністю і основними характеристиками, вибір, на наш погляд, очевидний.

Asus ROG Phone 7 на распродаже AliExpress

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.