Якими будуть смартфони Vivo середнього класу у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivo працює над серією смартфонів S17 для китайського ринку, яка має скласти конкуренцію лінійкам Honor 90 і Oppo Reno 10.

Очікується, що всі три серії будуть представлені в травні і надійдуть у продаж до китайського фестивалю покупок у червні. У зв’язку з цим почали з’являтися витоки про характеристики цих смартфонів.

Так, популярний інсайдер Digital Chat Station опублікував у Weibo основні характеристики Vivo S17 і S17 Pro. Судячи з них, базова модель отримає чипсет Snapdragon SM7325, який, можливо, є Snapdragon 778G або Snapdragon 782G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo S17 Pro ґрунтуватиметься на процесорі Dimensity 8200 від MediaTek. Нагадаємо, що Vivo S16 і S16 Pro були оснащені Snapdragon 870 і Dimensity 8200 відповідно.

Інтернет-джерело також стверджує, що моделі Vivo S17 і S17 Pro отримають OLED-дисплей від BOE з роздільною здатністю 1,5K, однак розмір екрана він не вказав.

Основною камерою новинок стане 50-мегапіксельний сенсор Sony IMX766V з оптичною стабілізацією зображення. Також буде доступна 12-мегапіксельна телефотокамера IMX663. Інформація про інші камери на задній панелі серії Vivo S17 поки відсутня.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.