Названо основні недоліки смартфона Samsung Galaxy S23 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми нещодавно опублікували огляд смартфона Samsung Galaxy S23 Ultra. Якщо коротко, Фархад Усманов похвалив гаджет за камери, потужну начинку і приємний дизайн. Наш головний редактор Георгій Лямін протестував цю модель і поділився зауваженнями у своєму Telegram-каналі.

Він виділив три основні недоліки Samsung Galaxy S23 Ultra – це габарити, дизайн і наявність стилуса S-Pen. За словами Георгія, смартфоном незручно користуватися однією рукою, оскільки він важкий і громіздкий, а ще в нього гострі кути, які сильно відстовбурчують кишені.

Дизайн Galaxy S23 Ultra загалом справив приємне враження на головного редактора iGuides за винятком блоку основної камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Блок основної камери має огидний вигляд. Мене не покидає відчуття, ніби на спинці смартфона хтось хаотично натикав отворів”, – Георгій Лямін.

І нарешті, стилус S-Pen, за словами Ляміна – безглуздий і просто займає багато місця в корпусі. Він також наголосив, що у цього аксесуара занадто мало користі для повсякденних сценаріїв.

“Робити рукописні нотатки? Простіше і швидше тицьнути на кнопку диктування і наговорити думку, щоб її не втратити. Для серйозного редагування фото або малювання діагональ екрана занадто мала – доведеться постійно використовувати Pinch-to-zoom, а значить практично на кожну другу дію додавати додаткову дію”.

Крім недоліків, головний редактор iGuides також зазначив і переваги Samsung Galaxy S23 Ultra. За його словами, їх у смартфона всього дві: дисплей і камера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.