Названо п’ять найкращих смартфонів на базі Android вартістю до 150 доларів

Експерти склали перелік найкращих смартфонів квітня 2023 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При виборі моделей фахівці спиралися не тільки на функціонал, а й на вартість. Їм вдалося скласти ТОП-5 телефонів, чия ціна не перевищує $150.

Список найкращих Android-смартфонів назвали експерти порталу Gizchina.

Відкривають рейтинг гаджети, які посіли 5-е і 4-е місце – Realme Narzo 50A Prime і OnePlus Nord N20 SE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi 12C

Смартфон має 6,71-дюймовий екран з IPS-дисплеєм і роздільною здатністю HD+. Основна камера – 50 Мп, а також макромодуль 2 Мп.

Пристрій пропонує чипсет MediaTek Helio G85 і батарею 5 тис. мАг. Для любителів підвищеної безпеки особистих даних є сканер відбитків пальців.

Redmi A2

Пристрою китайської компанії дісталося друге місце. Гаджет має чипсет MediaTek Helio G36. Діагональ екрана становить 6,52 дюйма зі скромною роздільною здатністю HD+.

Оперативною пам’яттю гаджет похвалитися не може – всього 2 Гб. Redmi A2 має подвійну камеру – 8 і 0,3 Мп. Процеси пристрою підтримує батарея ємністю 5 тис. мАг з повільною зарядкою (потужність 10 Вт). Управляється смартфон урізаним Android 12 Go Edition.

Poco M5

З переваг лідера “до $150” камера на 50 Мп, роздільна здатність екрана Full HD+ і підтримка зарядки потужністю 18 Вт. Також варто звернути увагу на чип MediaTek Helio G95 і 6,58-дюймовий екран.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.