Топ-7: недорогі, але практичні смартфони, які допоможуть вам заощадити бюджет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви плануєте купити смартфон з хорошими характеристиками, але при цьому, щоб він мав відносно невелику вартість, то вам потрібно звернути увагу на практичні та недорогі варіанти, які допоможуть вам заощадити бюджет.

Redmi 9C

Відмінний варіант від дочірнього підприємства Xiaomi з багатою функціональною складовою. Тут тобі і модуль безконтактної оплати NFC, і ємна батарея на 5000 мАг, і квадромодуль з трьома датчиками і спалахом, і величезний дисплей з діагоналлю 6.5 дюйма.

Подбали розробники і про дизайн смартфона, представивши його в двох яскравих варіантах колірного оформлення – помаранчевому і синьому, з таким апаратом нудно вже точно не буде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vsmart Joy 3+

Незважаючи на свій скромний цінник, цей смартфон може похвалитися відмінною технічною складовою, отримавши ємний акумулятор на 5000 мАг з підтримкою швидкозарядної технології на 18 Вт, процесор Snapdragon 632 від Qualcomm, 4 гігабайти оперативної пам’яті і вбудоване сховище на 64 ГБ.

Крім того, гаджет оснащений модулем NFC, USB-портом Type-C, дактилоскопічним сканером і потрійною основною камерою. Звичайно, бренд невідомий, але хіба це так важливо, коли всі інші показники в нормі?

Motorola Moto E7+

Ось і Motorola пропонує цілком пристойний варіант безрамкового смартфона, побудованого на базі процесора Snapdragon 460, з подвійним модулем на тильній стороні, оснащеним 48-мегапіксельним основним датчиком і одиночною фронтальною камерою-“крапелькою”.

Серед інших особливостей – пам’ять на 4 і 64 ГБ, акумулятор ємністю 5000 мАг і ефектний градієнтний дизайн. NFC немає, але це цілком можна пережити, особливо якщо врахувати цінник моделі.

realme C15

Якщо для вас визначальне значення має автономність, то цей варіант буде одним із найкращих, адже смартфон має батарею ємністю 6000 мАг зі швидкою 18-ватною зарядкою.

І це ще не всі сюрпризи від розробників, які встановили на своєму дітищі NFC, передбачили ОЗП на 4 ГБ і ПЗП на 64 ГБ, а також оснастили апарат чудовими камерами: основним модулем на 4 сенсори і одиночною фронтальною камерою.

ZTE Blade V2020 Smart

Ось і тут ви можете спостерігати чудовий квадромодуль і компактну селфі-каплю. Ще однією перевагою смартфона став великий екран на 6.8 дюйма.

Довершує цю привабливу картину ємна батарея на 5000 мАг, модуль NFC, USB Type-C і аналогічні попереднім апаратам параметри пам’яті ОЗП на 4 ГБ і вбудованого сховища на 64 ГБ.

Honor 9X

Бренд Honor вирішив піти ще далі в питаннях збільшення максимальної екранної площі, передбачивши спеціально для цієї мети модуль фронтальної камери, що виїжджає. При цьому сам дисплей підтримує режим FHD, що робить зображення максимально якісним.

Порадує покупців і ємне вбудоване сховище на 128 ГБ. А ось наявність тільки 2-х датчиків в основній камері, навпаки, засмутить, але ж потрібно ж чимось поступатися?

Samsung Galaxy A21s

А цей смартфон взагалі не потребує реклами, будучи одним з найпопулярніших бюджетників, що працюють на Android. Що ж, не дивно, адже йдеться про Samsung, причому з досить пристойними характеристиками.

Серед них варто виділити великий HD-дисплей на 6.5 дюйма, якісний квадромодуль з головним датчиком на 48 Мп, батарею ємністю 5000 мАг, модуль безконтактної оплати NFC і стильний дизайн з ультратонкими рамками та крихітним вирізом під камеру у верхньому кутку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.