Творець “прозорого” смартфона Nothing зробив огляд Samsung Galaxy S23 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор Nothing і колишній співзасновник OnePlus Карл Пей нещодавно зробив огляд на Samsung Galaxy S23 Ultra і виклав його на YouTube-каналі Nothing. За його словами, всі в “нашій галузі повинні поважати Samsung”.

Він розповів, що втратив інтерес до Samsung, поки до його рук не потрапив Galaxy S23 Ultra. У своєму огляді він хвалить майже бездоганне апаратне забезпечення телефону, але критикує програмне забезпечення, яке, на його думку, має схожість із моделями 12-річної давнини.

Він також підкреслює схожість у дизайні між Galaxy S23 Ultra і його попередником, Galaxy S22 Ultra, випущеним минулого року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пей стверджує, що стилус S-Pen не дуже корисний і займає занадто багато місця. Він також розповів, що важливість 200 мегапікселів у камері перебільшена.

Основна критика Пея на адресу Galaxy S23 Ultra стосується попередньо встановлених додатків, він стверджує, що їх надто багато порівняно з телефонами компанії Nothing. Однак він завершує свій огляд на позитивній ноті, заявляючи, що всі в галузі повинні поважати Samsung, тому що без них екосистема Android не була б такою, якою вона є зараз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.