Розкрито основні характеристики складного Vivo X Fold 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vivo скоро запустить свою новітню лінійку складних пристроїв, що включає Vivo X Fold2, Vivo X Flip і Vivo Pad2. Vivo X Fold2 буде головним об’єктом уваги на презентації і стане першим “справжнім складним флагманом” 2023 року з чипсетом Snapdragon 8 Gen 2. Тепер стали відомі його основні характеристики.

Він буде оснащений 8,03-дюймовим внутрішнім AMOLED-екраном і 6,53-дюймовим зовнішнім, обидва з вбудованими в дисплей сканерами відбитків пальців. Він також буде оснащений 50-Мп основною камерою Sony IMX 866 і двома 32-Мп камерами для селфі. Пристрій буде оснащений акумулятором ємністю 4800 мАг з підтримкою дротової зарядки 120 Вт і бездротової зарядки 50 Вт.

Vivo X Fold2 буде представлений 20 квітня в Китаї, і поки невідомо, чи вийде він на міжнародні ринки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутній запуск пристроїв Vivo цілком може стати однією з найбільших подій у 2023 році (не так часто виходять складні “не Samsung”-пристрої). Офіційні тизери варто чекати вже найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.