Які смартфони можна найвигідніше купити в 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щороку на ринку смартфонів з’являється багато новинок, але майже всі з них переоцінені пристрої. На старті продажів виробник хоче заробити якнайбільше грошей, через що ми, звичайні покупці, стаємо жертвами маркетингу. Досить дурити! Пора брати смартфони за вигідними цінами . Саме про такі моделі сьогодні йтиметься. Це недорогі телефони з різних цінових категорій, які поєднує лише одне — оптимальне співвідношення ціни та характеристик.

realme C25s – якщо потрібен дешевий смартфон

Зазвичай дешеві смартфони моторошно лагають, цілу вічність завантажують додатки, не підтримують безконтактні платежі і використовують старий роз’єм MicroUSB для зарядки. Але ви вже здогадалися, що подібний опис точно не відповідає телефону realme C25s. Зараз його продають трохи більше ніж за 3 000 грн, і за ці гроші у нього абсолютно точно немає конкурентів.

vivo Y35 – недорогий телефон із хорошою батареєю

Нещодавно я розповідав, що у 2023 році смартфони vivo помітно подешевшали. Тепер їх можна розглядати як гідних конкурентів Xiaomi і realme у співвідношенні ціни і характеристик. А vivo Y35 – мабуть, найкраща модель для тих, хто шукає недорогий, але хороший телефон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Менш ніж за 5 000 грн при покупці в офіційному роздробі ви отримуєте девайс, який не тільки оснащений FullHD-екраном, але і підтримує частоту оновлення 90 Гц. Смартфон vivo Y35 використовує стерпну камеру на 50 Мп, а за його роботу відповідає процесор Snapdragon 680 – неймовірно продуктивне та енергоефективне рішення серед пристроїв у діапазоні 8 тисяч гривень. Спробуйте знайти що-небудь вигідніше.

POCO X5 Pro 5G – один з найкращих Xiaomi

Цього року компанія Xiaomi остаточно позбулася звання виробника топів за свої гроші. Ви бачили ціну Xiaomi 13? Ні? Тоді побережіть свої нерви і придивіться до смартфона POCO X5 Pro 5G – новинки, випущеної з-під крила POCO, який є суббрендом Xiaomi.

По суті, POCO X5 Pro 5G – це прокачана версія Xiaomi 12 Lite. Хоча модель 2023 року коштує набагато менше, вона оснащена тією ж камерою на 108 Мп і дуже хорошим процесором Snapdragon 778G, чий результат в AnTuTu впевнено перелає планку в 500 тисяч балів. Також за цей смартфон у порівнянні POCO X5 Pro і Xiaomi 12 Lite говорить ємність акумулятора: 5000 мАг, а не скромні 4300 мАг. 67-ватна зарядка на місці, а на борту вас чекає найсвіжіша прошивка MIUI 14, що грає всіма барвами на AMOLED-екрані з підтримкою технології Dolby Vision.

ZTE Axon 30 – смартфон з камерою під екраном

Про телефони ZTE ми говоримо рідко, оскільки вони не надто популярні, а серед китайських виробників є достатня кількість іменитих брендів, що пропонують по-справжньому цікаві пристрої. Але пройти повз смартфон ZTE Axon 30 просто не можна. Хоча б тому, що він оснащений камерою під екраном. При цьому коштує апарат не 90 тисяч гривень як який-небудь Samsung Galaxy Z Fold 4, а всього 12 000 грн.

Безвідносно камери під екраном ZTE Axon 30 привертає увагу своєю начинкою. Цей відносно недорогий апарат оснастили процесором Snapdragon 870, чия продуктивність майже не поступається флагманським рішенням 2023 року. Може, екран поганий? Аж ніяк! AMOLED-матриця з частотою оновлення 120 Гц прекрасно почувається в будь-яку погоду. А якщо і чіплятися до чогось, то тільки до скромного акумулятора на 4200 мАг. Втім, зарядку на 65 Вт у коробку поклали не просто так.

realme GT2 Pro – недорогий флагман

У 2022 році ми розповідали про вихід realme GT2 Pro на ринок. Минулого літа його оцінили в 45 000 грн. І тут можна було б опустити завісу, але за кілька місяців ціна смартфона в Україні впала вдвічі, а на AliExpress стало реально купити realme GT2 Pro всього за 15 000 грн. Причому не китайську версію, а глобальну!

Ну який ще флагман у 2023 році ви купите менш ніж за 15 тисяч? Думаєте, realme GT2 Pro не є повноцінним флагманом? А що ви відповісте на екран з роздільною здатністю WQHD+, піковою яскравістю 1400 ніт і захисним склом Gorilla Glass Victus, процесор Snapdragon 8 Gen 1, кілька 50-мегапіксельних камер із додатковим об’єктивом-мікроскопом та акумулятор на 5000 мА-год із 65-ватним зарядженням? Це топовий апарат, з чим особливо нерозумно сперечатися власникам Samsung і Xiaomi, які купили свої смартфони за 25-40 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.