Смартфони

Топ-3 найкращі смартфони до 200 доларів просто зараз

Share
Час читання: 4 хв.

За хороший смартфон необов’язково переплачувати – на ринку доступні й недорогі моделі, які заслуговують на увагу. Розповімо про три найкращі моделі смартфонів вартістю до 7000 грн, які можна придбати просто зараз.

Смартфон Xiaomi POCO M5 4/64

Приклад чудового дизайну від бренду Poco – яскравий смартфон, який підійде не тільки для повсякденного використання, але і для мобільних ігор. Сам виробник позиціонує цю модель як пристрій для геймерів-початківців, що можуть підтвердити і характеристики – високопродуктивний процесор MediaTek Helio G99, виконаний за 6-нм техпроцесом, може обігнати багато моделей вартістю 15-20 тисяч. 4 ГБ ОЗП вистачає для плавного запуску більшості додатків. Що важливо – смартфон не перегрівається навіть при високому навантаженні.

Зручність при перегляді контенту і під час ігор забезпечує великий IPS-екран діагоналлю 6,58 дюйма. Частота оновлення в 90 Гц хоч і не максимальна, але забезпечує досить гладку прокрутку без видимих ривків. Захищений пристрій склом Gorilla Glass 3, має непогану пікову яскравість у 500 ніт, а також високу роздільну здатність Full HD+.

Окремий плюс смартфона – потрійна камера, основний об’єктив якої має роздільну здатність 50 Мп. Доповнений він можливістю макрозйомки і датчиком глибини для ефекту боке.

Автономність моделі також відмінна – ємний акумулятор на 5000 мАг забезпечує роботу телефону більш ніж на добу, а безперервна робота екрана становить приблизно 8-9 годин. Підтримка швидкої зарядки відсутня. З приємних особливостей варто виділити бічний датчик відбитка пальців, наявність NFC, роз’єм для навушників і магнітний датчик, який у моделі до 10 000 гривень зазвичай не вбудовується.

Смартфон HONOR X7 4/128

Ще один стильний бюджетник, надійний і автономний. Має IPS-дисплей, діагональ якого становить 6,74 дюйма – великий, яскравий, але не відрізняється високою чіткістю. Також підтримує 90-герцову частоту оновлення та роздільну здатність Full HD+.

За продуктивність відповідає процесор Qualcomm Snapdragon 680 – він забезпечує плавну роботу пристрою і навіть можливість запускати тривимірні мобільні онлайн-ігри на низьких налаштуваннях графіки без гальм. Спочатку смартфон має 4 ГБ оперативної пам’яті, яку можна розширити ще на 2 ГБ за рахунок внутрішньої пам’яті. Про неї також варто згадати, оскільки 128 ГБ для настільки бюджетної моделі – безсумнівний плюс.

Головна перевага HONOR X7 – вкрай тривалий час автономної роботи. Ємність акумулятора становить 5000 мАг, у комплекті йде швидка зарядка на 22,5 Вт. На одному заряді смартфон може протриматися понад два дні за помірного навантаження і ввімкнених бездротових з’єднаннях (GPS, Bluetooth і мобільний зв’язок).

Модель забезпечили непоганою основною камерою з 4 об’єктивами, головний з роздільною здатністю 48 Мп доповнено надширококутною, макро і датчиком глибини для портретного режиму. Фронтальна камера на 8 Мп знімає гірше, але при хорошому освітленні селфі виходять прийнятними.

У смартфоні також є сканер відбитків пальців, модуль NFC, роз’єм для навушників і слот під SD-карту.

Смартфон TECNO POVA Neo 2 4/64 ГБ

Модель, яка виділяється не тільки значним розміром екрану і довгим часом роботи на одному заряді, але і футуристичним, стильним дизайном. Незвичайний за формою блок камер доповнюється яскравими кольорами, обробкою задньої кришки “під метал”, що в сукупності надає телефону солідного вигляду, незважаючи на його низьку ціну.

Масивний IPS-екран діагоналлю 6,82 дюйма вирізняється високою якістю передачі кольору і контрастності, але при цьому скромною роздільною здатністю 720 x 1640 (HD+). Також є підтримка 90 Гц частоти оновлення з адаптивним режимом.

За роботу гаджета відповідає процесор MediaTek Helio G85, який легко справляється з повсякденними завданнями. За рахунок непоганого чипсета та ігрового рушія “Panther Engine 2.0” смартфон тягне не надто вимогливі тривимірні ігри на низьких налаштуваннях. Більш бюджетний варіант пристрою має 64 ГБ, яку можна розширити за рахунок microSD-карти, для якої в телефоні є окремий слот – власнику не доведеться обирати між SD і SIM-картою.

Подвійна камера пристрою складається з основного об’єктива на 16 Мп і додаткового датчика глибини на 2 Мп. Якість знімків прийнятна, однак варто відзначити повільне фокусування і змазані краї.

Позитивно виділяється автономність – великий акумулятор на 7000 мАг забезпечує час роботи екрана в режимі читання 26 годин. Швидка зарядка відсутня, а від звичайної смартфон заряджається понад 2 години. Також потрібно відзначити наявність бічного сканера відбитків, вбудований NFC-модуль і роз’єм 3,5 мм.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    В мережу потрапили якісні рендери Google Pixel 9a

    Основні моделі смартфонів лінійки Google Pixel 9 вже представлені, наступною моделлю стане бюджетний Pixel 9a.…

    30.09.2024

    Тест швидкості зарядки iPhone 16 Pro Max: що міф, а що правда

    У світі технологій часто трапляється так, що очікування не відповідають реальності. Це вкотре підтвердилося з…

    30.09.2024

    Користувачі PlayStation 5 скаржаться на рекламу в інтерфейсі консолі

    Нещодавнє оновлення для PlayStation 5, випущене у вересні, додало персоналізований простір Welcome Hub з новими…

    30.09.2024

    Ціна на флагманські смартфони може зрости через дорогі процесори

    У жовтні Qualcomm і MediaTek представлять свої нові флагманські процесори для смартфонів - Snapdragon 8…

    30.09.2024

    Epic Games продовжує боротьбу з Google через магазин додатків

    Epic Games продовжує боротьбу з Google у рамках судового розгляду, звинувачуючи корпорацію у порушенні антимонопольного…

    30.09.2024

    У США почав працювати новий сервіс Starlink

    SpaceX приступила до тестування в США свого сервісу Starlink Direct To Cell (DTC), який дозволяє…

    30.09.2024