В Android нарешті з’явилося налаштування, яке ощасливило власників iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

В Android 14 з’явилася можливість гнучко налаштовувати повідомлення. Про це повідомляє SamMobile.

Реклама

Згідно з джерелом, у майбутньому релізі Android 14 користувачі смартфонів отримають можливість заборонити повідомлення, які займають весь екран. Насамперед це стосується вхідних дзвінків. Нововведення виявив експерт і блогер Мішал Раахман – воно вже працює в поточній бета-версії Android 14.

Аналогічне налаштування вже є в iPhone – воно з’явилося в iOS 15 і дає змогу користувачеві заборонити відображення вхідного дзвінка на весь екран. Це вкрай корисно, оскільки поява повноекранного банера може перешкодити роботі власника смартфона в інших застосунках. Багато фанатів Apple просили компанію відключити відображення вхідних дзвінків на весь екран.

Тепер корисне налаштування дісталося і до Android. У майбутньому релізі 14-ї версії ОС користувач зможе заборонити будь-якому додатку надсилати повноекранні повідомлення. Замість них можна буде вибрати звичайні банери, які з’являються у верхній частині екрана. До слова, це налаштування також може позбавити і від деяких видів повноекранної спам-реклами.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ