iPhone SE 4 – з’явилися нові подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже деякий час в мережі з’являються повідомлення про те, що компанія Apple може випустити смартфон iPhone SE 4. Остання інформація на цю тему не спростовує цю тезу, але не дуже оптимістична для прихильників більш дешевих смартфонів від Apple. Навіть якщо модель, про яку йде мова, буде створена, не виключено, що… вона не буде доступна для покупки.

iPhone SE 4 може не надійти в продаж широкому загалу

Люди, які хочуть придбати смартфон Apple, але мають у своєму розпорядженні близько 2000 фунтів стерлінгів, в основному мають два варіанти: купити вживаний пристрій або зупинити свій вибір на iPhone SE. Час від часу компанія Apple випускає недорогий (за мірками Apple) смартфон, який поєднує в собі високопродуктивні компоненти зі старим дизайном попередніх поколінь. Це, звичайно ж, iPhone SE – поки що під цим символом було випущено три смартфони.

Ще в лютому ми писали про те, що може з’явитися iPhone SE 4. Але тепер аналітик Мінг-Чі Куо, знайомий з закулісною діяльністю Apple, написав більше про цей проект. Він стверджує, що похідна модель iPhone 14, якою повинен був стати iPhone SE 4, швидше за все, є інженерним прототипом внутрішньої технології базового діапазону 5G від Apple. Мін-Чі Куо каже, що немає планів щодо масового виробництва та продажу цього телефону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ці повідомлення підтвердяться, це ще не означає, що iPhone SE 4 точно ніколи не з’явиться на ринку. Цілком можливо, що він просто не буде похідним від iPhone 14. Крім того, до повідомлень про смартфони Apple, які не з’являться на ринку найближчим часом, краще ставитися з обережністю. У випадку з iPhone SE 2-го покоління тривалий час надходили суперечливі повідомлення про те, чи буде цей смартфон створений, чи ні. Зрештою, він був створений, але виглядав не так, як багато хто прогнозував.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.