Categories: Смартфони

Samsung повністю підготувала Galaxy A6 і Galaxy A6 + до старту продажів

Share

З початку цього року Samsung вже встигла випустити чотири нових мобільних пристрої, якими виявилися Galaxy S9, Galaxy S9 +, Galaxy A8 і Galaxy S8 +. На цьому південнокорейська корпорація зупинятися на збирається, тому як вже зовсім скоро вона представить публіці свої нові смартфони, якими виявляться Galaxy A6 і Galaxy A6 +. Сьогодні з’явилося реальний доказ того, що обидва телефони повністю готові до появи в продажі.

У базі даних сертифікаційного відомства FCC з’явилися смартфони Samsung Galaxy A6 і Galaxy A6 +, а це може означати лише те, що обидва телефони надійдуть у продаж у найближчі кілька тижнів. Тестування пристрою в Федеральній комісії зі зв’язку США (FCC) означає, що експерти отримали в свої руки готовий до початку продажів зразок з передвстановленим на нього програмним забезпеченням і повним набором всіх комплектуючих.

Коли смартфон доданий в базу даних цього відомства, його виробник позбавляється права вносити будь-які зміни. Якщо він це робить, він зобов’язаний повідомити про це FCC і не запускати новий гаджет в продаж до тих пір, поки експерти не проведуть необхідні досліди з новим зразком. Простіше кажучи, смартфони Galaxy A6 і Galaxy A6 + тепер в одному кроці від своєї офіційної появи не тільки в США, але в і в інших регіонах світу, в тому числі і в Україні .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередньою інформацією, Galaxy A6 отримає 3 ГБ оперативної пам’яті і процесор Exynos 7870, тоді як більш дорогому і просунутому Galaxy A6 + приписують 8-ядерний чіп Snapdragon 625, доповнений відразу 4 ГБ ОЗП. Новинки, за чутками, зможуть похвалитися роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, а також корпусом зі скла, захищеним від попадання води і пилу за стандартом IP68. Цінники телефонів не повинні перевищити позначку в 350 євро (11 400 гривень) і 450 євро (14 600 гривень), запевняють надійні джерела.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024