Apple iPhone 15 Pro отримає процесор із вражаючою продуктивністю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні в мережі було помічено результати тестування продуктивності наступного покоління процесорів Apple SoC для смартфонів і планшетів. Мова йде про процесор A17 Bionic, що базуватиметься на трьох-нанометровому техпроцесі від TSMC, результати якого розміщені на GeekBench. Отримають новий процесор такі пристрої як Apple iPоhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max, а отже, продуктивність цих пристроїв повинна бути вражаючою.

Окрім продуктивності та нової технології виготовлення напівпровідників, даний процесор також несе за собою і значне збільшення витрат, зокрема на саме виробництво. Таким чином і ціни на нові моделі iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max варто очікувати вищими. Щодо самих результатів тестування, то в тесті GeekBench 6 одноядерному, процесор A17 Bionic отримав 39863 балів, а в багатоядерному – 8841 бал.

Якщо порівнювати дані результати із тестуванням процесора A16 Bionic, то останній отримав 2504 бали  в одноядерному тесті та 6314 у багатоядерному. Тобто, новий процесор повинен запропонувати нам практично підвищення продуктивності на 40-60%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.