Чим Android-смартфони кращі порівняно з iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В операційної системи iOS, як і в Android, є переваги та недоліки. Але в чому все-таки Android-смартфони перевершують iPhone?

Найочевиднішим недоліком iPhone порівняно зі смартфоном на Android є його ціна. І якась частина цих грошей платиться за бренд, причому у випадку з Apple – досить значна частина.

Що стосується дизайну, то зараз усі смартфони мають приблизно однаковий вигляд. Але самому автору матеріалу, наприклад, більше подобається розташування камер як у Meizu 20, а не як на iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо говорити про іконки, то їх на Android легко змінити. І вони стануть схожими на айфонівські.

Далі – про комплектацію смартфонів. З недавнього часу Apple більше не кладе зарядку до своїх смартфонів. А в коробці з Android-смартфонами вона все ще зазвичай є.

Важливу роль відіграють у смартфоні застосунки. І якщо у користувачів iPhone зараз із цим проблеми через їхнє видалення з офіційного магазину, то у людей з Android нічого такого немає. А ще завантажити зі сторонніх джерел на iPhone застосунки не можна.

Відомо, що раніше Apple спеціально уповільнювала роботу старих iPhone. Робилося це нібито для того, щоб акумулятори довше могли тримати заряд. У власників Android-смартфонів подібної проблеми ніколи не було. Крім того, на Android ви можете встановити будь-яку прошивку і навіть поставити повноцінну Windows 10 або 11.

Ще ремонт пристрою на Android вам обійдеться, швидше за все, набагато дешевше, ніж iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.