Уже цього року Samsung може випустити перший складаний планшет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Складні пристрої поступово крокують планетою. Вони набирають популярність і стають дедалі масовішими. Мало того, що нові бренди підтягуються до цих перегонів, так і сама конструкція стає все більш надійною. Один тільки повний захист від води чого вартий. Але шлях ще не закінчено, і найближчим часом нам покажуть дещо цікаве – це буде новий пристрій для Samsung. Щось подібне вже було, але тільки зараз за це береться південнокорейський гігант, який може в черговий раз перевернути індустрію.

Чи випустить Samsung складаний планшет

У міру того, як серія Galaxy Tab S9 наближається до запуску, одне з джерел припустило, що цього року ряди Samsung можуть поповнитися несподіваним новим планшетом. За словами інформатора Ревегнуса, південнокорейська компанія готує складаний планшет під назвою “Z Tab”. Про це він сказав у Twitter (заборонена в Російській Федерації). Він заявляє про існування “високої ймовірності” того, що цього року цей планшет дебютує разом із традиційними планшетами Samsung. Однак, якщо він не вийде у 2023 році, Samsung може випустити його разом з іншими своїми складними пристроями наступного року. У будь-якому разі він десь поруч і питання тільки в тому, чи встигне компанія вирішити всі проблеми, що залишилися, та підготувати новий продукт до презентації.

Найнезвичайніші складні телефони

Samsung не звикати до нетрадиційних складних пристроїв. Кронштейн дисплея компанії продемонстрував безліч різних концепцій зі складними екранами, зокрема Flex Hybrid, який не тільки складається, а й висувається, перетворюючись на 12,4-дюймовий пристрій, схожий на планшет. Існують також концепти Flex S і Flex G з трьома екранами і різними функціями складання. Ми не можемо сказати, чи буде передбачуваний складаний планшет Samsung використовувати будь-який з цих дизайнів або він буде чимось абсолютно новим у масовому сегменті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше хлопці з LetsGoDigital також вказували на патент Samsung, в якому вказується якийсь складаний пристрій, що є планшетом і називається “Galaxy Z Fold Tab”. Видання продемонструвало рендери на основі патенту і показало пристрій з кількома складними механізмами і дисплеями, які могли згинатися як всередину, так і назовні. Не варто розраховувати, що Samsung вибере такий складний дизайн для складного планшета. Майже напевно це буде простіша і надійніша конструкція, але пристрій все одно буде складнішим за телефон. Як мінімум через розміри.

Чи варто чекати на складаний планшет

Хоча я раджу поставитися до інформації про складаний планшет Samsung з часткою скептицизму, ми не вперше чуємо про такий гаджет цього року. Наприклад, Йогеш Брар (Yogesh Brar) також вказав минулого місяця, що Samsung планує випустити цього року потрійний складаний пристрій. Це цілком може бути планшет, оскільки ми вже багато знаємо про Galaxy Z Fold 5 і Z Flip 5, і очікується, що жоден з них не зазнає значних змін у дизайні.

Зараз, коли вже є навіть ноутбуки, що являють собою повністю складаний сенсорний екран, заперечувати ймовірність появи складного планшета якось нелогічно. Його поява не просто ймовірна, а вона невідворотна. Це просто питання часу.

Чи варто зараз купувати складаний телефон

Я сам деякий час користувався складними пристроями, серед яких були Huawei Mate Xs, Samsung Galaxy Z Fold 3, Huawei P50 Pocket та деякі інші. Усі вони були дещо сирими, але процес вдосконалення технологій був дуже помітний. Якщо у нас з’явиться ще кілька пристроїв від лідера індустрії складних телефонів, то через кілька років ми точно можемо отримати чудову розкладачку. А чи не про це ми мріяли років десять тому, коли уявляли собі телефон майбутнього? Ну, вже точно не про камеру з роздільною здатністю 200 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.