Смартфони

Який краще Redmi Note 12 купити на розпродажі Xiaomi

Share

Розпродаж Xiaomi триває шаленими темпами! Компанія робить щедрі знижки не тільки на флагманські пристрої Redmi, а й на бюджетні моделі, які й без того коштують дуже дешево. Тож, якщо планували купити недорогий смартфон, зараз найкращий час! Два недорогих пристрої з лінійки Redmi Note 12, представлені наприкінці минулого року, якраз серйозно скинули в ціні. Щоправда, такої вигідної пропозиції немає в офлайн-роздробітку, а ще вона діє буквально кілька днів.

Дві моделі Redmi Note 12 і Redmi Note 12 5G є бюджетними і коштують без того досить дешево. Через це знижок на них майже не буває, але на розпродажі Xiaomi ці смартфони стали ще доступнішими! Заінтригували? Тоді дивіться, чим вони відрізняються і як купити будь-який з них за найкращою ціною!

Який Redmi Note купити недорого

Під час вибору нового смартфона я завжди рекомендую відштовхуватися від стартової моделі, оскільки найчастіше вона коштує дешевше за інші. Якщо ви хочете купити потужний смартфон недорого, тоді вам підійде Redmi Note 12. У нього з характеристиками цілковитий порядок – дивіться, що є.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Восьмиядерний процесор Snapdragon 685.
  • Оперативна пам’ять 4, 6 або 8 Гб.
  • AMOLED-дисплей діагоналлю 6,67 дюймів з роздільною здатністю Full HD+ і підтримкою 120 Гц.
  • Основна камера на 50 Мп з надширококутним об’єктивом і макрозйомкою.
  • Фронтальна – 13 Мп.
  • Акумулятор на 5000 мА*год – цього вистачить як мінімум на добу активного використання.
  • Встановлено MIUI 14 за замовчуванням.

Смартфон має крутий корпус із матового пластику, тому збирати сліди пальців точно не буде. До того ж він вислизне з рук, а носити його можна навіть без чохла – обов’язково спробуйте! Крім того, Redmi Note 12 захищений за стандартом IP53, тому він не боїться вологи. Зверніть увагу на блок камер, обрамлений склом. Виглядає така невелика фішка щонайменше солідно і не видає в смартфоні бюджетника, тому Redmi Note 12 більше нагадує старшого побратима Redmi Note 12 Pro Plus.

Redmi Note 12 без проблем впорається з будь-якими повсякденними завданнями – недорогий Андроїд-смартфон проходить тест AnTuTu на “тверду” четвірку з результатом майже в 300 000 очок. Важливо й те, що смартфон дешевше можна порівняти в продуктивності з Realme 10, але коштує дешевше – сенс переплачувати?

Redmi Note 12 дешево

Тим більше, зараз його якраз віддають за привабливою ціною, якої годі й шукати в офлайн-роздрібній крамниці: внизу сторінки використовуйте промокод продавця і Redmi Note 12 обійдеться вам всього в 7 000 гривень! Але якщо вам потрібен варіант потужніший, то рекомендую придивитися до просунутої версії Redmi Note 12 5G – про нього трохи нижче.

Недорогий потужний смартфон 2023

Може здатися, що відмінність Redmi Note 12 5G від стандартної версії криється лише в наявності новітнього модуля бездротового зв’язку, тому й сенсу купувати Redmi Note 12 5G немає. Насправді, тут багато відмінностей – обмежуються вони не тільки наявністю 5G у назві.

  • По-перше, тут інший процесор – Snapdragon 4 Gen 1, який набирає майже на 100к очок більше в AnTuTu. Тобто, Redmi Note 12 5G більш продуктивний, ніж молодший побратим по лінійці.
  • По-друге, є модифікація з 256 Гб вбудованої пам’яті – ідеальний варіант для тих, хто не довіряє флеш-носіям.
  • По-третє, дизайн Redmi Note 12 5G трохи симпатичніший, ніж у базової версії. Так що, хоч смартфони і належать одному “сімейству”, братами-близнюками їх назвати вже точно не можна.
Redmi Note 12 Redmi Note 12 5G
Екран 6,67 дюйма, AMOLED, 120 Гц 6,67 дюйма, AMOLED, 120 Гц
Основна камера 50 МП + 8 МП + 2 МП 48 МП + 8 МП + 2 МП
Фронтальна камера 13 МП 13 МП
Процесор Snapdragon 685 Snapdragon 4 Gen 1
Пам’ять 4/128 ГБ, 6/128 ГБ 4/128 ГБ, 6/128 ГБ, 8/256 ГБ
Акумулятор 5000 мАг 5000 мАг
Заряджання 33 Вт 33 Вт
Вага 183,5 г 189 г

Ну, і не варто забувати про більш свіжу версію Bluetooth 5.1, яка є в 5G-версії смартфона. Багато хто помилково вважає, що це дрібниця, але це не так: оновлений модуль працює швидше і витрачає менше енергії, ніж Bluetooth 5.0 у стартовому Redmi Note 12.

В іншому – характеристики практично ідентичні. Єдиний нюанс – камера Redmi Note 12 5G розрахована на 48 Мп, тоді як у базової версії – на 50. Різниця в 2 Мп компенсується великим розміром пікселів і поліпшеним модулем камер, а також постобробкою знімків за допомогою алгоритмів. Так що, навряд чи у вас вийде встояти перед спокусою купити його!

Тим більше, коли побачите, скільки коштує Redmi Note 12 5G на розпродажі Xiaomi – пропозиція настільки приваблива, що втриматися неможливо! Перед покупкою не забудьте отримати купон продавця внизу сторінки і використовуйте його під час оформлення – базова версія обійдеться вам всього в 10 000 грн!

Знижка на Redmi Note 12 5G

На мій погляд, цей смартфон набагато привабливіший за який-небудь бюджетний OnePlus Nord CE 2 Lite, назву якого ще й запам’ятаєш не з першого разу. Такої вигідної пропозиції не буде в магазині електроніки, тому рекомендую поквапитися з покупкою – скоро розпродаж закінчиться!

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: RedmiXiaomi
  • Останні записи

    Xiaomi 15 потрапить на глобальний ринок, але є нюанс

    Хоча до запуску серії Xiaomi 15 залишилося ще півроку, інформація про ці пристрої вже з'явилася…

    19.05.2024

    Експерти назвали речі, які не можна тримати поряд зі смартфоном

    Є кілька речей, які в жодному разі не можна тримати поряд із мобільником. І все…

    19.05.2024

    Новий iPhone 16 отримає ​​два нових кольори

    Аналітик Apple Мінг-Чі Куо сьогодні розповів про свої очікування щодо колірних рішень лінійки iPhone 16.…

    19.05.2024

    Чому варто купити iPhone 13 у 2024 році

    У світі технологій щороку приносить нові пристрої та інновації, проте не всі користувачі прагнуть придбати…

    19.05.2024

    Новий iPhone SE представлять у 2025 році

    Журналіст The Information Уейн Ма розкрив терміни випуску нового бюджетного iPhone. За словами інсайдера, Apple…

    19.05.2024

    Небезпечний вірус заражає Windows XP і Windows 2000 відразу після увімкнення

    Недавній експеримент продемонстрував, наскільки вразлива стара класична операційна система Windows при підключенні до Інтернету. Буквально…

    19.05.2024