Categories: Смартфони

Google Pixel 3 з повністю безрамковим екраном на відео і фото

Share

Не доводиться сумніватися в тому, що в кінці 2018 року публіці покажуть флагманський смартфон Google Pixel 3, а також його збільшену в розмірах версію з припискою XL. До офіційного анонса майбутньої новинки залишається ще більше півроку, однак сьогодні група дизайнерів з компанії DBS Designing вирішила показати світу своє бачення нового флагмана від американської корпорації, який прямо «з коробки» буде працювати на базі операційної системи Android P.

Смартфон Google Pixel 3 з повністю безрамковий екраном, який показали на відео і фото, виглядає незвично. Мобільний пристрій виглядає дуже мінімалістично, тому як його задня кришка виконана в смужку. Вона виготовлена з кераміки, а сам телефон, за словами дизайнерів, має підтримку технології бездротової зарядки за стандартом Qi, яку зараз можна зустріти в багатьох телефонах топового рівня.

На лицьовій частині Google Pixel 3 знаходиться майже повністю безрамковий дисплей, що займає більше 96% площі на лицьовій частині. Зверху і знизу від нього знайшлося місце для відступів, в яких розміщені різні датчики, а також динаміки. Останні, працюючи в парі, забезпечують високоякісний стереозвук. Судячи з усього, сканер відбитків пальців вбудований прямо в екран телефону, цим багато користувачів абсолютно точно залишаться задоволені.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На нижньому торці знаходиться USB Type-C (3.1), який виробник смартфона пропонує використовувати для підключення зарядного пристрою і навушників. Не менш цікавим є і те, що дизайнери приписують Google Pixel 3 повноцінний захист від попадання води і пилу за стандартом IP68, яка передбачає можливість занурення на глибину до двох метрів не більше ніж на одну годину.

Майбутня новинка, за даними ряду інсайдерів, отримає безрамковий pOLED-екран від LG, топовий 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з частотою 2,8 ГГц, графічний прискорювач Adreno 630, 6 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної флеш-пам’яті, модем Snapdragon X20 LTE зі швидкістю передачі даних до 1 Гбіт / с, модулі Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, NFC і A-GPS, а також підтримку технології швидкої зарядки Quick Charge 4.0 .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Нові моделі iPad Air та iPad Pro втратили фізичний слот для SIM-карти

    Сьогодні на заході Let Loose компанія Apple анонсувала нові моделі iPad Pro та iPad Air.…

    07.05.2024

    Такого ніхто не очікував: ПриватБанк прийняв важливе рішення щодо кредитних лімітів клієнтів

    Фінансова установа «ПриватБанк» розкрила своїм клієнтам процес розрахунку кредитного ліміту по банківській карті. Багато українців…

    07.05.2024

    Apple випустила чохол-клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro (2024)

    Для iPad Pro (2024) на чіпі M4 вийшло два нових аксесуари: Apple Pencil Pro з…

    07.05.2024

    Огляд бездротової клавіатури Logitech Signature Slim K950

    Бездротова клавіатура Logitech Signature Slim K950 проста та ефективна. Вона не пропонує найновіших клавіатурних технологій,…

    07.05.2024

    Google представила новий недорогий смартфон Pixel 8a

    Сьогодні, 7 травня, компанія Google нарешті представила доступний смартфон Pixel 8a зі свіжим дизайном, яскравими…

    07.05.2024

    Представлений Apple Pencil Pro – стілус для справжніх профі

    Компанія Apple представила новий стілус Apple Pencil Pro, який буде сумісний з новими iPad Pro…

    07.05.2024