Названо найкращі компактні смартфони 2023 року

У 2023 році все ще можна купити невеликі телефони. І вам варто придивитися до таких моделей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти зарубіжного видання PC Magazine представили добірку найкращих компактних телефонів на 2023 рік. Ось які моделі туди увійшли.

Найкращий компактний iPhone

Apple iPhone 13 mini

Цей смартфон можна назвати найзручнішим і найдоступнішим флагманом Apple. Хоча, можливо, ви вирішите доплатити і купити iPhone 13, щоб автономність була вищою. І якраз-таки невелика автономність є головним мінусом міні-версії. З плюсів пристрою – потужний процесор, гарний зовнішній вигляд, поліпшена автономність порівняно з iPhone 12 mini.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найкращий компактний смартфон на Android

Samsung Galaxy S23

Серед його переваг виділяють компактність, високу продуктивність, хорошу автономність, розумну ціну, гідні камери. При цьому у флагмана немає підтримки UWB і заряджається він повільніше, ніж S23+ і S23 Ultra.

Найдоступніший компактний iPhone

Apple iPhone SE (2022)

Це найдоступніший з нових моделей iPhone. Він вирізняється високою продуктивністю, поліпшеною продуктивністю порівняно з попередником. Водночас у пристрою застарілий дизайн і відсутній нічний режим. Крім того, час роботи у нього найменший з-поміж усіх новинок iPhone.

Найкращий складаний смартфон

Samsung Galaxy Z Flip 4

Купуючи цей смартфон, ви отримаєте зручний другий екран із зовнішнього боку, незвичний дизайн, гарний стільниковий зв’язок, поліпшену автономність. Серед недоліків пристрою називають зниження ігрової продуктивності, камери з меншою кількістю функцій порівняно з іншими смартфонами преміум-класу.

Найкращий телефон із клавіатурою

Unihertz Titan Pocket

Цей телефон має унікальний дизайн, підтримує дві сім-карти, у нього хороша продуктивність за свою ціну. Проте екран у нього зі співвідношенням 1:1, що підходить не для всіх застосунків; не вистачає Unihertz Titan Pocket, а також деяких діапазонів швидкості та покриття; у нього жахливі камери.

Найкращий недорогий телефон-розкладачка

Nokia 2780 Flip

У нього хороша якість зв’язку, є підтримка Wi-Fi, FM-радіо, коштує він теж недорого. Однак будьте готові до середнього часу автономної роботи, відсутності низки ключових додатків, не дуже зручної операційної системи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.